Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina Discord - enori

Recommended Posts

Twój Discord tag: enori__11

Mutacja głosu: Tak

Posiadasz działający mikrofon: Tak

Staż na naszym serwerze Discord: wbiłem na serwer pierwszy raz z kilka lat temu na ten moment pokazuje ze jestem od września ale na discordzie udzielam się już od około roku

Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: mysle ze w kazdej chwili czy to z telefonu czy to z komputera na wszystko można zaradzić w jakiś sposób

Znajomość Discorda w skali 1/10: 8/10 (te dwa to są takie bo nie bawię się w robienie własnych botów itp. )

Czy miałeś styczność z Discordem?: No już kilka ładnych lat z niego korzystam

Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Admina na ten moment nie ale jestem właścicielem na moich dwóch serwerach jeden od kanału twitch i youtube drugi od mojego sklepu z grafikami

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Moimi argumentami na to żebyście przyjęli mnie na to stanowisko są następujące fakty. Wiem jak moderować serwerem discord ponieważ już raz byłem na tej sieci adminem discorda, niestety musiałem zrezygnować z pewnej przyczyny, ale nadal to zostało we mnie. Byłem też adminem na kilku mniejszych (max 200 osób) jak i większych serwerach(min. 500). Znam bardzo dobrze nasz kochany język więc pisanie ważnych informacji na kanale od tego stworzonym nie będzie dla mnie trudną rzeczą, umiem także w łatwy sposób uspokoić osoby np. podczas jakiejś kłótni na chacie. Znam bardzo dobrze discorda i jak nim się zarządza wiem jak dodać bota i go ustawić lub rolę z odpowiednimi permisjami, jak zrobić kanały prywatne i ogólnie jak ulepszyć discorda wglądowo.

Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Wymienił bym emotki i wgl wygląd kanału, zmienił wygląd kategorii VOICE. Dodałbym też kanał z trybem Forum który nosiłby nazwę rynek lub marketplace, ludzie którzy szukają klientów do sprzedaży jakichś skinów lub po prostu jakiś usług prócz usług 18+ mogli utworzyć swój wątek i się ogłosić tak samo w druga stronę ktoś szuka czegoś od kogoś żeby kupić to wtedy też robi takowy wątek.

Kontakt: Forum/Discord/IG/Steam

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Tak

•  j4ckob. changed the title to Podanie na admina Discord - enori
  • Administrator

Jeżeli mam być szczery to moim zdaniem, nie potrzebujemy administratora na DC — nie ma tam największej aktywności oraz nie przychodzą tam zwierzęta (a jak już się pojawiają to sami wychodzą, bo im psycha siada :taktak:). Dodatkowo jeżeli mam być szczery, to nie nadajesz się na admina DC. Rozumiem jeżeli próbowałbyś zwiększyć aktywność na czacie, pisał coś ciekawego, ludzie by chcieli z Tobą rozmawiać etc. Aktualnie to jest Twoja aktywność:

Spoiler

image.pngimage.png

Jak poprawisz aktywność, wiadomości będą miały sens i będziesz wprowadzał coś od siebie to wtedy zapraszamy ponownie :pepeOK:

• Administrator
Twoja aplikacja została odrzucona!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...