enori Posted April 4 Share Posted April 4 Twój Discord tag: enori__11 Wiek: 15 za tydzien 16 Mutacja głosu: Tak Posiadasz działający mikrofon: Tak Staż na naszym serwerze Discord: wbiłem na serwer pierwszy raz z kilka lat temu na ten moment pokazuje ze jestem od września ale na discordzie udzielam się już od około roku Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: mysle ze w kazdej chwili czy to z telefonu czy to z komputera na wszystko można zaradzić w jakiś sposób Znajomość Discorda w skali 1/10: 8/10 (te dwa to są takie bo nie bawię się w robienie własnych botów itp. ) Czy miałeś styczność z Discordem?: No już kilka ładnych lat z niego korzystam Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Admina na ten moment nie ale jestem właścicielem na moich dwóch serwerach jeden od kanału twitch i youtube drugi od mojego sklepu z grafikami Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Moimi argumentami na to żebyście przyjęli mnie na to stanowisko są następujące fakty. Wiem jak moderować serwerem discord ponieważ już raz byłem na tej sieci adminem discorda, niestety musiałem zrezygnować z pewnej przyczyny, ale nadal to zostało we mnie. Byłem też adminem na kilku mniejszych (max 200 osób) jak i większych serwerach(min. 500). Znam bardzo dobrze nasz kochany język więc pisanie ważnych informacji na kanale od tego stworzonym nie będzie dla mnie trudną rzeczą, umiem także w łatwy sposób uspokoić osoby np. podczas jakiejś kłótni na chacie. Znam bardzo dobrze discorda i jak nim się zarządza wiem jak dodać bota i go ustawić lub rolę z odpowiednimi permisjami, jak zrobić kanały prywatne i ogólnie jak ulepszyć discorda wglądowo. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Wymienił bym emotki i wgl wygląd kanału, zmienił wygląd kategorii VOICE. Dodałbym też kanał z trybem Forum który nosiłby nazwę rynek lub marketplace, ludzie którzy szukają klientów do sprzedaży jakichś skinów lub po prostu jakiś usług prócz usług 18+ mogli utworzyć swój wątek i się ogłosić tak samo w druga stronę ktoś szuka czegoś od kogoś żeby kupić to wtedy też robi takowy wątek. Kontakt: Forum/Discord/IG/Steam Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Tak xRyBsoN and LuffyTeil 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/123819-odrzucony-podanie-na-admina-discord-enori/
Administrator Paweł. Posted April 6 Share Posted April 6 Jeżeli mam być szczery to moim zdaniem, nie potrzebujemy administratora na DC — nie ma tam największej aktywności oraz nie przychodzą tam zwierzęta (a jak już się pojawiają to sami wychodzą, bo im psycha siada ). Dodatkowo jeżeli mam być szczery, to nie nadajesz się na admina DC. Rozumiem jeżeli próbowałbyś zwiększyć aktywność na czacie, pisał coś ciekawego, ludzie by chcieli z Tobą rozmawiać etc. Aktualnie to jest Twoja aktywność: Spoiler Jak poprawisz aktywność, wiadomości będą miały sens i będziesz wprowadzał coś od siebie to wtedy zapraszamy ponownie xRyBsoN 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/123819-odrzucony-podanie-na-admina-discord-enori/#findComment-9247088
Administrator Paweł. Posted April 6 Share Posted April 6 Twoja aplikacja została odrzucona!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/123819-odrzucony-podanie-na-admina-discord-enori/#findComment-9247089
Recommended Posts