Mikrus443 Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Hej. Dziś jak wszedłem wieczorną porą na serwer to od razu rzucił mi się w oczy gościu o nicku jak dobrze pamiętam Norbercik19. Podejrzewałem go o wh a ogólnie to o jakieś wspomagacze. Gdy zrobiłem mu ss on nie dostał bana tylko sobie grał dalej a pisało na sayu że foty się robią. Nie wiem co się stało że tak wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) Napewno gracz miał nick: Norbercik19 ??? Bo w AMXBans pisze ze czysty... pomyliłeś nicki lub nie temu graczowi dałeś ssy wczoraj dałeś sreeny graczowi o nicku:Leidersten http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=57722 Edited August 27, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 amx_banneo. Jak sie kogos podejrzewa o wh to sie daje perma z powodem cheatów, ssy w 2k17 roku co Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts