Warszawiak Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Proponowałem w innym temacie, ale został to zupełnie zignorowane. Nie uważacie, ze jak ginie CT to można by zrobić kilka wypowiedzi aby się to nie powtarzało ? Mamy sporo perełek z polskich filmów, które mogłyby na prawdę zrobić różnicę. Proponuję jak Opiekunowie się zgodzą aby ludzie pisali jakie by chcieli i później wybrać do ankiety najlepsze i je wprowadzić na serwer. A osobie, która by wybrała najlepszy tekst (wybór w ankiecie) zdobyłaby vipa czy coś na tydzień czy dwa. Taki niby konkurs. Mógłbym go nadzorować przy okazji skoro mój pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jak znajdziesz teksty bez szumu i w miarę dobrej jakości audio to postaram się to dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts