EcKoGaMeS Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Nick: EcKoGaMeS Imię: Sebastian Wiek: 19 Znajomość AMX (1-10): 8,5 Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/EcKoGaMeS/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Byłem na tym serwerze Adminem, Opiekunem i poprostu na dłuższa mete nie potrafię odejsc od tego serwera <3 Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:155420390 Staż w Counter-Strike 1.6: Dluuugo nie podaj dokładnie liczby bo nie pamietam Czy posiadałeś już admina?: Tak, miałem tutaj tez Opiekuna ;) W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: oj stare czasy ;) przez neta jakoś trafilem Wiem wiem, GT mówi samo za siebie ale ci z Administracji którzy mnie pamietaja wiedzą że jak wracam to bede całymi dniami grał jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Na Tak +steam +wiek +miał już tu admina -gt jest słabe, ale szybko to nadrobi, bo widzę teraz że gra i stara się polepszyć swoje gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Adminów mało, ale graczy również przez te problemy. Masz czas na na drobienie GT, jak zobaczę poprawę to wtedy będę skłonny dać Ci moje tak btw +steam +amx EcKoGaMeS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. EcKoGaMeS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts