Off-1s2k.pl Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Twój nick na serwerze: Off Wiek: 30+ Mutacja głosu: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/OFF/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Ponieważ Na serwerze przesiaduje praktycznie całymi dniami, jak i tez gram nocami. Lubię pomagać innym, Postanowiłem pomoc. Na serwerze jestem już chyba znany;) Posiadasz działający mikrofon: tak Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: w 90 % brakuje 1 tyg grania na sieci :) system overload 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Szczerze to osobiście ani raz Cię nie widziałem na serwerze, jestem na nie. Off-1s2k.pl and Dziekizawspolnelata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Jak powiem/napisze tak jak jeszcze byłem adminem na tym za*******m serwerze to widziałem Ciebie kilka razy chyba nawet raz czy dwa się zdarzyło, że chwile pogadaliśmy. Ogółem jesteś bardzo pozytywna osoba to się ceni, ale jeśli mordo mam być szczery to te podanie jest napisane na odwal się + tak jak napisałeś brakuje Tobie jednego tygodnia wiec ja byłbym za tym abyś jednak za tydzień złożył podanie postarał się je starannie napisać, a jestem pewny w 100% że wszyscy będą za. Oczywiście są tego tez plusy patrząc na Twój wiek, poczucie humoru, masz steama, kontakty z graczami ( z tego co pamietam jak najbardziej na plus ) Podsumowujac byłbym za tym abyś za tydzień napisał staranniej te podanie i wtedy w 100% będziesz spełniać wymagania. PS: Pisałem z tel jakby były jakieś błędy to przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Szczerze mówiąc czekałam na Twoje podanie. Moim zdaniem zasługujesz na szanse, ponieważ widze Cię na serwerze praktycznie codziennie i mogę stwierdzić, że jesteś ogarniętą osobą. Forum można nadrobić, bo brakuje Ci trochę postów. Z moich obserwacji wynika, że jesteś osobą lubianą na serwerze, kulturalną, zawsze piszesz do mnie na steamie w sprawie cheaterów bądź jakiś problemów. Może pisząc podanie nie postarałeś się tak bardzo, ale steam, mikrofon, odpowiedni wiek posiadasz. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Wszystko na Tak , jedyny minus to forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) Na Tak. +Wiek +Mikro +Gt +Steam -Forum Edited August 27, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trepik Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Moim skromnym zdaniem troszeczkę się pospieszyłeś, pospiech w tym fachu nie jest wskazany:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 tak + spoko koleś + widziałem go kilka razy ;D + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbikk Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Sporo gra, czesto zglasza cheaterow na serwerze i na steamie. Troche krotko z nami gra ale poki co idzie na rekord jezeli chodzi o czas spedzony na serwerze Zagrozenie dla mojego top1 wiec jestem na nie Zarcik, ofc na TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
system overload Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 No jasne mój ziomal Wiek + steam+ Aktywność + ps : Nie zapomnij co cię czeka po 10 tym xd Off-1s2k.pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hant Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 +Wiek +Mikro +Gt +Steam -Forum + zgłasza cheaterów na steam jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 aktywny, zgłasza na u@ i na steamie, przyda sie, na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Kulturalny, przyjacielski i pomocny gracz. Ostatnimi czasy bardzo aktywny na serwerze, nigdy nie tworzy sobie jakiś problemów. Wymagania są, pozostało tylko nadrobić forum - liczę, że szybko się tym zajmiesz Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Puchaty and Wiki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts