.::FocuS::. Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) Typ pracy:Sygnaturka Rozmiar:800x300 Tematyka: Annomoys Kolorystyka:Ciemna Napis: .::FocuS::. i na dole sygnatury grubszym drukiem SZACUNEK i pod napisem "szacunek" tekst " Należy się tym co na niego zasłużyli a nie tym co się go Domagają!" Inne:Za każdą prace + Edited August 27, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graczyk1908 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Wiem, że nie zrobiłem napisu jak chciałeś ale myślę, że się spodoba. Z Góry przepraszam za Aktywność w dziale od Jutra wezmę się za zlecenia @Conte Inna , .::FocuS::. and Conte 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 28, 2017 Author Report Share Posted August 28, 2017 (edited) 8 minut temu, Graczyk1908 napisał: Wiem, że nie zrobiłem napisu jak chciałeś ale myślę, że się spodoba. Z Góry przepraszam za Aktywność w dziale od Jutra wezmę się za zlecenia @Conte Bardzo fajne leci plusik Jeszcze tylko poczekam na prace od Conte bo mówił ze coś ma wstawić a potem temat juz zamykamy Edited August 28, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Może nie jest to "klasyczna" sygnatura, ale ja stawiam przede wszystkim na oryginalność Co ty na to?: .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graczyk1908 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Grafika została wykonana!Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts