Jump to content

Serwer

YABADABADOOO
 Share

Recommended Posts

Witam, od wczoraj gdy chcę wejść na serwer pisze mi że serwer nie odpowiada. Z tego co wiem nie tylko ja spotkałem się z tą sytuacją a gdy patrzę na forum czy serwer działa widzę że gracze normalnie grają lecz jest ich zdecydowanie mniej niż zazwyczaj. Chcę wiedzieć czym jest to spowodowane i czy będzie naprawione. Z góry dziękuje za pomoc.

9 minut temu, JANUSZ po piwie napisał:

Nie mam co pokazywać, w konsoli nic nie pisze. A za nazwą serwera tam gdzie powinna pisać liczba graczy pisze "Not responding"  i tyle.

Mam ten sam problem jak się okazuje, już rozmawiam z hostingiem. 

13 minut temu, JANUSZ po piwie napisał:

A ma to jakieś znaczenie?

Tak ma, znów UPC miesza. Ostatnio ten problem był w marcu, wtedy gracze mieli problem blisko miesiąc. Mają taką politykę, że nie obchodzi ich to, że ktoś majac ich internet nie może grać. Problem głównie tyczył się adresacji zaczynającej się od 94, ale sporadycznie obejmowało też inne adresy. Sprawa już trafiła do UPC, ale nie oszukujmy się,  jesteśmy dla nich praktycznie nieistotni... 

UWAGA! Póki co udało się zrobić pewien myk, wszystkie osoby z problemem niech piszą do mnie na pw ze swoim adresem IP, ręcznie zostaną ustawione parametry dzięki którym będziecie mogli grać na serwerze. Niestety póki co to jedyne rozwiązanie. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.