.::FocuS::. Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 (edited) Twój nick na serwerze: .::FocuS::. Wiek:18lat Mutacja głosu:Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem osobą miłą,sympatyczną oraz mam szacunek do innych ludzi. Posiadam doświadczenie jako Admin. Gram często Nocami w późnych porach gdzie brakuję wam admina, no i wiadome gram również w dzień. Szanuję graczy z serwera oraz mam do siebie dystans i myślę że przyda wam się para rąk do pomocy w pilnowaniu serwera. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): http://steamcommunity.com/id/focusmg Steam ID: STEAM_0:0:2696920 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Edited August 26, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Hmm, niby limit minutek na serwerze jest ale aktywnosc przez ostatni miesiac nie powala, szczegolnie pomiedzy 3-4 tyg wstecz. Osobiscie nie kojarzę Cie w ogole ale to pewnie przez to ze w nocy nie gram Moze jakis nocny mark sie wypowie .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvckxr Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Hmm, wymagania są, kojarzę Cie z serwera ale myślę, że powinieneś dać się poznać, trochę poudzielać publicznie aby ludzie Cie poznali. I nie kojarzę też żebym Cie przez mikro słyszał a to jest podstawa do komunikacji Ode mnie taki neutral ale z lekką przewagą tak :> Daj się poznać to będzie 100% tak .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Nie wiem czy aktualnie panują te same standardy, ale swego czasu najważniejszy był team spirit. Ty piszesz "pomóc Wam", "przyda się Wam", "brakuje Wam". Przede wszystkim, to "nam". Od tego zacznij, powodzonka. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Grasz dość krótko, ale widziałam Cię sporo razy na serwerze. Kultura, wiek, steam, mikro, forum na +. Ja bym dała szanse. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Na Tak Wymagania spełniasz , problemów z Tobą nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Nie ma się do czego przyczepić poza faktem, że znamy Cię dość krótko. Zostajesz przyjęty na okres próbny (2 tygodnie) Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts