Jump to content

Jakiś serwer?

.::FocuS::.
 Share

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jedyne serwer godny uwagi to samia :D niedługo będzie największy update serwer'a z legendarnymi itemami itp.

Inne serwery to np. VirtualMT2 gdzie gra w chu. osób i serwer tak samo długo stoi ale ciężko jest tam się wybić.

Jeszcze są hard/medium jak Vesteris i Nebris

14 minut temu, impo.カミル napisał:

Jedyne serwer godny uwagi to samia :D niedługo będzie największy update serwer'a z legendarnymi itemami itp.

Inne serwery to np. VirtualMT2 gdzie gra w chu. osób i serwer tak samo długo stoi ale ciężko jest tam się wybić.

Jeszcze są hard/medium jak Vesteris i Nebris

No tak ale samia ma już swoje dni i tak od 0 to ciężko się zaczyna a nie mam zamiaru na Allegro kupować bryłek ani postaci jedynie to IS

4 hours ago, impo.カミル said:

red królestwo

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To Twoje red królestwo to Shinsoo, jedno z lepszych, bo najlepsze jest Chunjo (tam gra mało ludzi, ale jak ktoś już się wybije z eq pod pvp i exp to właśnie tam wędruje), najbardziej dziecinne i niedojebane jest Jinno. Tam grają typowe dzieci, które wbiją Ci na spota i zwołają znajomych bo ich zabijasz, a oni przecież spota nie odpuszczą, no bo ch*j, że 5 minut drogi masz drugiego i większego, bo nikt tam nie bije to moby się respią, oni muszą mieć tego co Ty, nie innego.

Shinsoo - czerwoni,

Chunjo - żółci,

Jinno - niebiescy.

Nie wiem o czym ty gadasz tu ogólnie. Redy pisze sobie w skrócie. Co do stereotypów na temat królestw musze jednak się nie zgodzić, bo to zależy od serwera. Tak ps. to co do kolorków i nazw królestw pouczać mnie nie musisz, bo w metka gram od 2008 roku za czasów czerwonej kulki od isu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.