Adrian. Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Nick: Adrian. Imię: Adrian Wiek: 20 Znajomość AMX (1-10): 6/10 Sprawny i działający mikrofon: Ogólnie mikrofon posiadam, lecz nie używam go w cs gdyż słabo mnie przez niego słychać. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Adrian./91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem aby pomóc innym adminom w pilnowaniu serwera przed graczami niestosującymi się do regulaminu serwera. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:53282376 Staż w Counter-Strike 1.6: Ciężko to stwierdzić, bo miałem sporo przerw, lecz myślę że od 2011 roku w cs'a pogrywam. Czy posiadałeś już admina?: Wielokrotnie posiadałem admina, lecz sporo czasu minęło od tego czasu. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Mówiąc szczerze nie pamiętam. Miałem zapisany adres ip waszego coda w cs i po powrocie do gry zacząłem na nim grać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Niema co się rozpisywać długo już grasz i nie sprawiałeś nigdy problemu Duże TAK Adrian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts