Popular Post Mała Mi Posted August 25, 2017 Popular Post Report Share Posted August 25, 2017 Nooo Hej Ja tez podzielę sie z wami moimi efektami.. W skrócie trenuje nie cały rok zaczynałam z waga 41 kg przy wzroście 156 cm aktualna waga około 48 kg DyLu , _Alex_ , Pysiek :v and 7 others 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Wyjdziesz za mnie? Błagam Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Alex_ Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Pięknie Mała Widać, że naprawdę konkretnie ćwiczysz i sporo wysiłku włożyłaś w to żeby mieć takie efekty Trzymaj tak dalej Plecki najlepsze Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARA GWARDIA OLD STAR Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Bardzo ładnie mój babolku :* oby tak dalej juz jest klasa a co to bedzie dalej :**,<3 Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 4 minuty temu, STARA GWARDIA OLD STAR napisał: Bardzo ładnie mój babolku :* oby tak dalej juz jest klasa a co to bedzie dalej :**,<3 Nie chcij wiedzieć co bedzie STARA GWARDIA OLD STAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 No nie powiem że zazdroszczę, ale będziesz dobrą motywacją Tak trzymaj! Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 20 minut temu, Titania napisał: No nie powiem że zazdroszczę, ale będziesz dobrą motywacją Tak trzymaj! Dziękuje ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Mrrr fajne ciałko. Może Szukasz męża ? :* Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOnK Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 No tak MINT:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 OMNOMNOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Mały paker! No ładnie Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 7kg w niecaly rok? Wszedzie doping,wszedzie ;p Gratki za forme,kształty mega Tylko mam malutka prośbę do Cb,nie rob takiej formy jak jak te fit gwiazdeczki Mała Mi and MAMA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Cytuj 7kg w niecaly rok? Wszedzie doping, Jak się leci na szybko i nic nie je to tak jest Dnia 25.08.2017 o 20:43, Mała Mi napisał: Nooo Hej Ja tez podzielę sie z wami moimi efektami.. W skrócie trenuje nie cały rok zaczynałam z waga 41 kg przy wzroście 156 cm aktualna waga około 48 kg No to nieźle byś latała poćwiczymy coś razem? najbardziej lubię wycieczki do lasu(w góry) czy rowerek może Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted September 3, 2017 Author Report Share Posted September 3, 2017 (edited) 2 godziny temu, Kakarotto napisał: 7kg w niecaly rok? Wszedzie doping,wszedzie ;p Gratki za forme,kształty mega Tylko mam malutka prośbę do Cb,nie rob takiej formy jak jak te fit gwiazdeczki Ja ćwiczę i dbam o siebie zeby mieć zdrowe KOBIECE ciało wiec spokojnie Ciezko na ta wagę pracowałam i nadal pracuje nic sie samo nie zrobi dziękuje Edited September 3, 2017 by Mała Mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Książe Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 dupa + cycki - Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted September 3, 2017 Author Report Share Posted September 3, 2017 Teraz, Książe napisał: dupa + cycki - Nie można mieć wszystkiego ? Książe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Dnia 3.09.2017 o 11:15, MAMA napisał: Jak się leci na szybko i nic nie je to tak jest No to nieźle byś latała poćwiczymy coś razem? najbardziej lubię wycieczki do lasu(w góry) czy rowerek może Nie chodzilo mi ze o spadek wagi tylko wzrost ;p Dnia 3.09.2017 o 13:24, Mała Mi napisał: Ja ćwiczę i dbam o siebie zeby mieć zdrowe KOBIECE ciało wiec spokojnie Ciezko na ta wagę pracowałam i nadal pracuje nic sie samo nie zrobi dziękuje Poleje Ci za to szejka ;D To Ty chyba niejadek jestes skoro mowisz ze ciezko heh,wspolczuje :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi Posted September 4, 2017 Author Report Share Posted September 4, 2017 (edited) 3 godziny temu, Kakarotto napisał: Nie chodzilo mi ze o spadek wagi tylko wzrost ;p Poleje Ci za to szejka ;D To Ty chyba niejadek jestes skoro mowisz ze ciezko heh,wspolczuje :c Wcześniej miałam problemy z jedzeniem teraz jadam regularnie i odpowiednio do tego ćwiczę siłowo i kg idą w górę ale ogólnie muszę sie bardzo starać aby jednak waga nie spadała jestem ektomorfem. NIEJADEK? Proszę Cie moja mama juz nie moze patrzeć jak jem dziwi sie gdzie to wszystko mieszczę ? Edited September 4, 2017 by Mała Mi Kakarotto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Dobra dupcia tak dalej Mała Mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts