Jump to content

Hmmmm

Mała Mi
 Share

Recommended Posts

7kg w niecaly rok? Wszedzie doping,

Jak się leci na szybko i nic nie je to tak jest :D

Dnia 25.08.2017 o 20:43, Mała Mi napisał:

Nooo Hej :P Ja tez podzielę sie z wami moimi efektami.. W skrócie trenuje nie cały rok zaczynałam z waga 41 kg przy wzroście 156 cm aktualna waga około 48 kg :) 

726126EE-258A-4856-AA87-D0DAEE23C346.jpg

No to nieźle byś latała :D poćwiczymy coś razem? :D najbardziej lubię wycieczki do lasu(w góry) czy rowerek może

2 godziny temu, Kakarotto napisał:

7kg w niecaly rok? Wszedzie doping,wszedzie ;p Gratki za forme,kształty mega :) Tylko mam malutka prośbę do Cb,nie rob takiej formy jak jak te fit gwiazdeczki :(

Ja ćwiczę i dbam o siebie zeby mieć zdrowe KOBIECE ciało wiec spokojnie :) Ciezko na ta wagę pracowałam i nadal pracuje nic sie samo nie zrobi :D dziękuje :) 

Edited by Mała Mi

Dnia 3.09.2017 o 11:15, MAMA napisał:

Jak się leci na szybko i nic nie je to tak jest :D

No to nieźle byś latała :D poćwiczymy coś razem? :D najbardziej lubię wycieczki do lasu(w góry) czy rowerek może

Nie chodzilo mi ze o spadek wagi tylko wzrost ;p

Dnia 3.09.2017 o 13:24, Mała Mi napisał:

Ja ćwiczę i dbam o siebie zeby mieć zdrowe KOBIECE ciało wiec spokojnie :) Ciezko na ta wagę pracowałam i nadal pracuje nic sie samo nie zrobi :D dziękuje :) 

Poleje Ci za to szejka ;D To Ty chyba niejadek jestes skoro mowisz ze ciezko heh,wspolczuje :c

3 godziny temu, Kakarotto napisał:

Nie chodzilo mi ze o spadek wagi tylko wzrost ;p

Poleje Ci za to szejka ;D To Ty chyba niejadek jestes skoro mowisz ze ciezko heh,wspolczuje :c

Wcześniej miałam problemy z jedzeniem teraz jadam regularnie i odpowiednio do tego ćwiczę siłowo i kg idą w górę ale ogólnie muszę sie bardzo starać aby jednak waga nie spadała jestem ektomorfem. :) NIEJADEK? Proszę Cie moja mama juz nie moze patrzeć jak jem dziwi sie gdzie to wszystko mieszczę ? 

Edited by Mała Mi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.