Kuba32132 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 (edited) Twój nick:Mint Nick gracza / admina na którego składasz skargę:ProBoszcz Dokładny czas zdarzenia:15:30 Wycinek gracza z /ip lub:ProBoszcz | 83.23.74.219 | STEAM_1:0:1064658648 | NS Opis sytuacji:3:40 gracz z mapy wszedl do kampy jakiegos innego gracza, zabil jednego 2 zeskoczyl i z klockow tego gracza skoczyl do mnie i mnie zabil. 14:40 wszedl na mape, na klocki innego gracza i z tego klocka na moj klocek i na stodole i ze stodoly na moja kampe jak by nie klocki innego gracza to by nie wszedl na stodole wiec skrocil. Dowód (rozpisane demko/ss):http://www115.zippyshare.com/v/fSL9dQPt/file.html @Edit chodzi o to ze skrocil 2 razy jezeli jest to co napisalem jest nie jasne dla wszystkich Edited August 25, 2017 by Kuba32132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 ja nie rozumiem co ty piszesz... to tamto zrobił to i to i tamto... nawet nie wiem o co tak dokładnie chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaretto Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Nie zeby mnie dotyczyła skarga ale najczesciej mapy są na tyle duze ze dla kazdego jest miejsce nie oglądałem hltv ale kamp nie buduje sie obok siebie wiem z doswiadczenia co widze na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Zbanowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts