kdk Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 (edited) Z racji iż Mama nie ma czasu na wymyślanie pytań do poprzedniego konkursu , który po dłuższym czasie wydaje się trochę średni bo nie wiadomo jak dobrać nagrody od adminstracji do graczy, jest pewny inny pomysł który polegałby na utworzeniu Składu Administracji ( 5 adminów ) którzy by stanęli na przeciwko Waszym drużyną po 5 osób Nie wiem jakim formatem do końca by musiał się odbywać konkurs , mam na myśli mapy ale oczywiście były by one z serwera Aim_map Zarzuciłem wstępnie propozycje do Mamy i powiedział abym przedstawił Wam ja na forum, aby zobaczyć co myślicie. Graczy na serwerze jest dużo i myślę że kilka ekip by mogło się sprawdzić Co do nagród i wymagań , myślę że Krystian by pomyślał i na spokojnie by można było się świetnie bawić Pozdrawiam Daniel który ma wolne od pracy !:) Edited August 25, 2017 by kdk MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Do zrobienia , ale to już by było na zasadzie "konkursu" a nie konkursu bo przede wszystkim musielibyśmy grać na serwerze MIX. A żeby pokazać że najlepszy jest serwer aim proponuje na koniec wakacji nie żaden turniej a tak jak mówisz klasyczny mecz 5vs5 może zagramy z jakimś innym serwerem np z ludźmi z FFA Napiszcie koniecznie co o tym myślicie i jak to widzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4rtek Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 No z Kdk już wcześniej rozmawialiśmy na ten temat. Napisanie regulaminu mini turnieju to banał tylko potrzeba chętnych u nas na serwerze nie brakuje ludzi i myślę że może wypalić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychopath ODPALONY XD Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Jak dla mnie ciekawy pomysł Wielu graczy napewno by było. Nie wiem za bardzo co napisać ale jak dla mnie fajny pomysł . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papik Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 3vs5 ze starą ekipą bym was porobił , baby pls haha Ale pomysł dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Nie ma czasu na jakieś turnieje a już właśnie widać jak Wam się chce jeżeli jednak zmienicie zdanie to zorganizujcie się coś wspólnie ze Mną. Psychopath ODPALONY XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts