Nicoletta Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 (edited) Twój nick:Nicoletta Nick gracza/admina:MrTheBoss Czas zdarzenia: od 2-3 tyg Ip i steam id gracza/administratora:ns Opis sytuacji: a więc tak, przyjęliśmy tego admina tylko dlatego, tylko i wyłącznie bo o kłamał nas z amx, przyznał mi się nawet na priv, wkeilabym tu ss ale nie chce warna otrzymać. Admin ten tez w ogóle nie zna się na amx, zamiast uciszac graczy to od 2 tygodni wciska im gaggded, gdzie niestety gracze nie mają jak kupić lm na sayu komenda /lm, można to w logach zobaczyć. Admin Nadużywa y@@ gdzie nie raz mu zwracałam uwagę, admin ten nie potrafił nawet moda włączyć. A teraz najlepsze. 2 dni po nadaniu mu flagi kolega @Mistrz Wszystkich Krów złapał dużo dowodow co nas admin robi. Napisał skargę w której jest z 5 skarg na admina która do tej pory nie została rozpatrzona bo nikomu się nie chce https://1shot2kill.pl/temat/11669-tak-jak-myślałem/ . A przez ten czas ten admin dalej cnoci na serwerze. Dowód (demko/ss): logi, bądź proszę rozpatrzyć skargi Edited August 25, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts