Krampus Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 (edited) Twoj nick: MrTheBoSS-,- Nick gracza/admina:Nicoletta Czas zdarzenia:13:50 (Pierwsza minuta po rozgrzewce z nemkiem) Ip i steam id gracza/administratora:NS Opis sytuacji: Zdenerwowałem się bo Nicola nie wpuściła mnie do kampy to postanowiłem wbić na magnesach i zarazić ją. Jak się okazało nie miała ap na lm rozwaliłem jej ostatniego lm a ona nadużyła władzy admina i slay sobie dała. Uciekła specialnie przed zarażeniem. Jak zapytałem się o co jej chodzi to nawet nie raczyła przeprosić albo wytłumaczyć. Tego już za dużo jest! Dowód (demko/ss):http/f1.hltv.org.pl/srv44448/HLTV-1708251348-zm_poland.dem.zip Bardzo proszę o rozpatrzenie tego, ponieważ to już była przesada. Jeszcze dodała do tego żebym sobie pisał skargę. Edited August 25, 2017 by Krampus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 O jezuuu zrobicie wszystko żeby mnie udupic skakał mi tak ping ze nic nie mogłam zrobić wiec się zgladzilam żeby nie było że bym blokowała kampę czy coś tak jak widać na tym hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Skarga słuszna, rzeczywiście miałaś pingi ale mniej więcej minute przed całym zdarzeniem. Maikon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts