Jump to content

ah ta nicoletta!

adieep
 Share

Recommended Posts

Twój nick:adi   camper3r

Nick gracza/admina:Nicoletta

Czas zdarzenia:-----

Ip i steam id gracza/administratora:NS

Opis sytuacji:a więc zacznijmy od zdarzenia z przed 20 min, Nicolettta kampi z Napoj_chmielowy, napoj zostaje przezemnie zarazony po czym robi chwilowego bloka zeby nicol mogla postawic lm, nicol buguje go w lm a on uzywa m i 5 (równoznazne z ucieczka z kampy) wiec pisze do nicoli na u@ ze zrobil rc (przepraszam wtedy jeszcze nie weidzialem ze uzyl m i 5) po czym 0 reakcj zaczynam sie klucic z napojem na temat tego co zrobil i ze tak nie mozna on oczywiscie unika niezrecznej rozmowy tekstem "nie mam czasu z toba rozmaiwac" wszystkiemu przyglada sie nioletta oczywisie 0 reakcj bo po co banowac kolege z ktorym sie kampi (oczywscie napoj ciagle porboje mi wmowic ze nie uzywam mozgu co odbieram za obraze a nicoletta oczywsicie 0 reakcj dopiero kiedy napisalem ze bedzie skaraga to sie odpalila :) http://www.rapidshare.com.cn/wKoBRJj (na tym ss widac jak sugeruje nicoli ze opiekun ma kompletnie gdzies skargi  na nia na co ona nie zaprzecza tlumaczas sie ze ja zna i we ze banuje jak cos widzi (aczkowliek admin ten nie zna kompletnie regulaminu)) a teraz 2 sytuacja oczernianie gracza mariann po tym jak wszyedl z serwera po klutni z nia poprostu chlopak powiedzial jak jest a jej sie to nie spodobalo na @@ ktory jest ciagle przez nia naduzywany  http://www.rapidshare.com.cn/rfsLHOB zaczela tak pisac po czym z chcecia udupienia mariana http://www.rapidshare.com.cn/aJfWL4X takze na @@ (oczywiscie ciagle szukajac okazj do zbanowania go za co kolwiek) narazie to tyle i mam tylko tyle ss (niestety) nie robilem ss wszytkiemu poprostu nie myslalem wtedy o tym

Dowód (demko/ss):

Chciał wziąść anti,  a zblokowlam go przypadkiem lm, po chwili wcisnąl m i 5 co się często zdarza ze gracze tak robią podczas gdy z blokują sie lm. Zacząłeś mi pisać człowieku o jakimś reconecie i zacząłeś grozić skargami gdzie wszystko wyraźnie widać będzie ba hltv.  Odróżnij reconecta od odbugowania się zanim coś powiesz następnym razem, a tak w ogóle jak piszesz skargę to miej demko. 

Skarga nr 2, hahaha i jeszcze raz hahaha,  nequ bądź @Roni pewnie się domyślacie o którego Mariana chodzi, wiec uprzedzilam graczy jaki jest, gdzie dobrze we trójkę wiemy ze bardzo szkodzi,  a to ze uprzedzilam graczy którzy nie wiedzą nie oznacza ze chciałam go oczernic lecz tylko i wyłącznie ostrzec,  a to ze nie używasz mózgu to nie jest obraża,  i dalej powiem ci to samo zacznij go używać,  bo ewidentnie widać po tych skargach ze szukasz ich na sile, 

A co do nadużywania niby twojego y@@ to jest to od tego żeby odpowiadać gracza,  można przejrzeć logo gdzie pytali kto to ten Marian i czy zawsze się tak zachowuje. 

Zrobił gownoburze na serwerze wiec mam obowiązek poprawić atmosferę na serwerze wiec to zrobiłam.  Pozdro :)

Ps, twoja ortografia daje dużo do myślenia :o

Edited by Nicoletta

14 minut temu, Nicoletta napisał:

Chciał wziąść anti,  a zblokowlam go przypadkiem lm, po chwili wcisnąl m i 5 co się często zdarza ze gracze tak robią podczas gdy z blokują sie lm. Zacząłeś mi pisać człowieku o jakimś reconecie i zacząłeś grozić skargami gdzie wszystko wyraźnie widać będzie ba hltv.  Odróżnij reconecta od odbugowania się zanim coś powiesz następnym razem, a tak w ogóle jak piszesz skargę to miej demko. 

Skarga nr 2, hahaha i jeszcze raz hahaha,  nequ bądź @Roni pewnie się domyślacie o którego Mariana chodzi, wiec uprzedzilam graczy jaki jest, gdzie dobrze we trójkę wiemy ze bardzo szkodzi,  a to ze uprzedzilam graczy którzy nie wiedzą nie oznacza ze chciałam go oczernic lecz tylko i wyłącznie ostrzec,  a to ze nie używasz mózgu to nie jest obraża,  i dalej powiem ci to samo zacznij go używać,  bo ewidentnie widać po tych skargach ze szukasz ich na sile, 

A co do nadużywania niby twojego y@@ to jest to od tego żeby odpowiadać gracza,  można przejrzeć logo gdzie pytali kto to ten Marian i czy zawsze się tak zachowuje. 

Zrobił gownoburze na serwerze wiec mam obowiązek poprawić atmosferę na serwerze wiec to zrobiłam.  Pozdro :)

Ps, twoja ortografia daje dużo do myślenia :o

Demko?  Po co skoro jest hltv ja nie słyszałem żeby mówił że chce anti tak bdw naucz się czytać ze zrozumieniem chyba wyraźnie napisałem 

2 godziny temu, adieep napisał:

przepraszam wtedy jeszcze nie weidzialem ze uzyl m i 5)

Y@@ nadużywane jest w twoim przypadku nonstop 

Nie groźilem ci skargami bo tylko powiedziałem że skoro masz w du**e co gracz pisze na u@ to na to zasługujesz 

PS. Nie będę się rozpisywał bo jestem na telefonie a mam jeszcze dużo do powiedzienia i nie bój się demka z twojego nocnego expienia też tu trafia bo poprostu nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora i czas to zakończyć. Co do nocnego expienia bo pewnie o to będziesz pytać tak mam demka z hltv z przed kilkunastu tygodni. :)

Kilkunastu tygodni ty się słyszysz ? XDDD dalej ci powtarzam żebyś zaczął używać tego mózgu w końcu i przestań naciągnąć ta niby "skargę"  powtarzam y@ służy do odpowiadania gracza bądź przekazywania ważnych informacji. Gdzie tak bylo

7 godzin temu, adieep napisał:

Demko?  Po co skoro jest hltv ja nie słyszałem żeby mówił że chce anti tak bdw naucz się czytać ze zrozumieniem chyba wyraźnie napisałem 

Czy ty człowieku poważnie używasz tego mózgu?  Jezu ile ty masz lat 13? Chyba logiczne ze właśnie o hltv mi chodziło. Tylko podaj nazwę mapy i czas w którym momencie to się działo,  bo nikt nie będzie siedział jak głupi i szukał tego momentu

Edited by Nicoletta

17 minut temu, Nicoletta napisał:

Kilkunastu tygodni ty się słyszysz ? XDDD dalej ci powtarzam żebyś zaczął używać tego mózgu w końcu i przestań naciągnąć ta niby "skargę"  powtarzam y@ służy do odpowiadania gracza bądź przekazywania ważnych informacji. Gdzie tak bylo

Czy ty człowieku poważnie używasz tego mózgu?  Jezu ile ty masz lat 13? Chyba logiczne ze właśnie no hltv mi chodziło. 

no i wlasnie kolejny raz pokazujesz jaka jestes niekompetentna bo demko i hltv to sa 2 różne rzeczy

i fakt przesadizlem z kilkunatu bo jest to z przed 2,5 tyg :)  ale szkoda mi 2 os kotra z toba expila bo naprawde ja lubie dlatego to bedzie anonim :)

a jezeli pisane na @@ ze ktos jest dzieckiem i "szkodzi"  jest dla ciebie wazna informacja to czas stuknac sie w glowke :) 

a zwlaszcza ze robilas to pod jego nieobecnosc co juz jest wystarczajaco zalosne

bym cos jeszcze powiedizla ale bym dostal warna a chcialbym miec czyste konto 

Edited by adieep

Wtrące się bo jestem na ekstra czarnej liście marianna :D:D Ma wyższy lvl i uważa się na boga tego serwera, paki to chyba już połowie serwera rzuca bo każdy mu coś zrobił. Chyba ta gra to jego całe życie bo myśli że groźbami którymi rzuca co rundę "Będą paki latać, zobaczysz", zrujnuje komuś życie . Jeżeli nicolleta napisała "@@ ze ktos jest dzieckiem i "szkodzi" " to jak najbardzije było to istotne, bo jak ktoś rzuca groźbami na prawo i lewo  że zniszczy komuś grę na serwerze ( o nie ! ) to warto zwrócić uwagę iż jest to osoba zachowaniem gimnazjum i nie warto się przejmować .

Edited by jakis

20 minut temu, jakis napisał:

Wtrące się po jestem na ekstra czarnej liście marianna :D:D Ma wyższy lvl i uważa się na boga tego serwera, paki to chyba już połowie serwera rzuca bo każdy mu coś zrobił. Chyba ta gra to jego całe życie bo myśli że groźbami którymi rzuca co rundę "Będą paki latać, zobaczysz", zrujnuje komuś życie . Jeżeli nicolleta napisała "@@ ze ktos jest dzieckiem i "szkodzi" " to jak najbardzije było to istotne, bo jak ktoś rzuca groźbami na prawo i lewo  że zniszczy komuś grę na serwerze ( o nie ! ) to warto zwrócić uwagę iż jest to osoba zachowaniem gimnazjum i nie warto się przejmować .

tylko ze ty tez nie jestes ostatnio zbyt lubiany na serwerze i tez znazny z rzucania pak i skakania ja osobiscie niec do cb nie mam jak chcesz to sb skacz ale przynajmniej nowych graczy oszczedz ostatnio to zauważyłem  ze za kazdy ma ostry scisk du*y o to ze kupujesz exp i ap mnie to za bardzo nie interesuje masz hajs to sie baw od tego sa gry

edit: Mi tez zawsze szkaczesz XDXD stad wiem :P @jakis

edit: ja kampie teraz tylko z 16 lvl @jakis

Edited by adieep

To że kupiłem ap żeby sprawdzić ile expa dostaje się za 30 killi sniperem, bo byłem ciekaw czy warto kupować exp czy ap, a na kolejnej mapie poleciały paki bo wpisaliście celowo rtv :) Akurat w kampię to skaczę tylko "gwiazdom" serwera typu mariann, marek xx albo mes ( najlepszy kolega marianna ) bo dziecinady nie znoszę, a taki poziom te osoby prezentują rzucając swoimi strasznymi groźbami, a to że jak pisałem są to "gwiazdy" serwera to że jak powiedzą przez mikro że ja każdemu skacze to już każdy w to wierzy, zresztą oglądałeś jakieś dmeko z hltv z mojej gry że tak mówisz ? Czy mówisz tak bo mariann, mes czy marek się poskarżyli że im skaczę w kampie ;d ?

A to już zależy z kim kampisz :> To w tedy nie skacze ;>

Edited by jakis

potwierdzone info marianek nasz kochany w cudzyslowiu oczywiscie byla to mapa zm_foda podjarze xdd mnijesza z tym... zaczol rzucac rzeczywiscie grozbami na lewo i prawo jakby to bylo niewiem... zycie kazdego gracza (kazdy gra i nicinnego nie robi poza tym )

Marian: Masz paki ty tez...ten co stoi obok ciebie tez ma paki kazdy ma pake na next mape

Inny gracz : Ok spoko smialo

Marian :niewierzysz

Tym Akcentem jak marian rzucajacy na serwerze innym uzytkownika koncze swoja wypowiedz dziekuje za uwage

a co do skargi z nicoleta.... zarazili mnie nicoleta akurat stawila lema ja z przyzwyczajenia sie wybogowalem proste nic wiecej nie trzeba tlumaczyc a to ze sie z toba klucilem na czacie globalnym to inna sprawa...(zacznij uzywac rozumu to obraza ?????) niewydaje mi sie kolego :P

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.