Tomi Ola <3 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Twój Nick:Tomi 1921 Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała:Fasfa SKARGA treść:Reklama dowody(w przypadku skargi):Dostałem bana za rekalme..Nie wiedziałem,że nie można tu reklamowac,nie czytałem regulaminu,nie miałem na to czasu ... :/.. Odrazu perm ?.. Proszę o rozpatrzenie mojego odwołania od bana ... Gram tu dopiero 2 dzień 1. Ogólne zasady zachowania na serwerze: 1.1 Obrażanie gracza lub jego rodziny. [ban 1h-5h] 1.2 Obrażanie administratora na serwerze oraz steam/gg. [ban 3h-1d] 1.3 Nagminne przeklinanie/używanie wulgaryzmów. [Kick - Ban 30min. - Ban 1d] 1.4 Podpowiadanie przez steam/gg/skype i inne komunikatory. [ban Permamentny] 1.5 Nicki obrażające jakiegoś gracza, serwerownie, bądź daną nacje. [ban 1h - Ban 7d] 1.6 Wchodzenie na serwer z aktywnym banem (pozwala się na wejście do spec w celu wyjaśnienia). [ban Permamentny] 1.7 Podmienianie liter w nickach innych graczy , dodawania końcówek itp. [Kick - Ban 1d - Ban Permamentny] 1.8 Posiadanie pingu większego niż 130 [Kick x2 - Ban 5min. x2 - Ban 30min.] 1.9 Nadużywanie mikrofonu [Kick - Ban 5min. - Ban 30min.] 1.10 Używamy u@ (say_team i @) do zgłaszania AFK, osób łamiących regulamin i innych problemów. Za zgłaszanie takich rzeczy na mikro/say. [Kick - Ban 5min.] 1.11 Spamowanie na u@ [Kick - Ban 5min. - Ban 30min.] 1.12 Podszywanie się pod kogoś [ban Permamentny] 1.13 Cwaniakowanie, ubliżanie adminowi, naśmiewanie się z graczy lub zbyt mocna krytyka [ban 1h - Ban 3h] PS. Nie ma takiego czegos tu jak reklama Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 (edited) https://zapodaj.net/9a855a5b24cfc.bmp.html tyle w tym temacie " Dostałem bana za rekalme..Nie wiedziałem,że nie można tu reklamowac,nie czytałem regulaminu,nie miałem na to czasu ... " Leże i kwiczę Edited August 24, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Reklamowanie innych sieci jest zabronione na wszystkich naszych serwerach i nie powinno Cię to dziwić. Ban skrócony do tygodnia, następnym razem perm. Puchaty and Tomi Ola <3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Puchaty and Tomi Ola <3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts