adieep Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 nequ zrob spis wszyskich misj w wersji anglo jezycznej dla graczy z zagranicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Jak byś myślał główka to byś wiedział ze słownika by użyli, z reszta forum może mieć język angielski beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 3 minuty temu, Nicoletta napisał: Jak byś myślał główka to byś wiedział ze słownika by użyli, z reszta forum może mieć język angielski beta po pierwsze proszę mnie nie obrażać a po drugie wiem ze jest język angielski na forum ale tutaj chodzi o spis misji z serwera -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Dalej nie rozumiesz, to jest polski serwer wiec sobie jakoś poradzą. Czy na innych nie polskich serwerach masz polskie menu i wg? Dalej nie myślisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Nie ma co się szczypać, wg. mnie dodawanie tłumaczeń nie jest aktualnie konieczne. Serwer nie zdążył opanować jeszcze naszego kraju, więc nie ma co jeszcze atakować zagranicę, poza tym za dużo z tym roboty - gra nie warta świeczki. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 tez tak mysle polski serwer to polski serwer tak jak wyzej ktos opisal czy na innych zagranicznych serwerach widzisz polski jezyk ? nie wiec wlasnie po co administracja ma sie bawic w cos co nie jest koniczne ;P tyle odemnie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Jest to Polska serwerownia. Nie widziałem nigdy aby na jakiejś zagranicznej sieci o tematyce Cs"a było przetłumaczenie na inny język. Niektóre przeglądarki mają takie coś jak tłumaczenie automatyczne. Napoj_chmielowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 W sumie jest serwer UK z polskim menu, ale jest warunek, albo płacisz za premium albo się meczysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Nie wiem, ale śmieszy mnie porównanie że na angielskich serwerach nie ma polskiego tłumaczenia ;d Ciekawe kto teraz mówi po polsku, może moje podejśćie jest związane z programowaniem, ale polski to śmieszny język i trudny jak nie wiadomo co i nikt go nie używa . Napoj_chmielowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) @jakis no właśnie tak jak mówisz, zagraniczne serwery wiadomo ze chcą zarobić, co język polski na zagranicznym serwerze sprawiał by źe, gracze może i zostali na dłużej, ale co polska ma do zaoferowania takiego? Przecież my biedni jesteśmy to nie potrzebują wgrywać naszego języka, liczą na bardziej dziane państwa dlatego tylko i wtlaczbie zawsze polskiego języka brakuje na serwerach zagranicznych. To trochę przykre, ale nic nie poradzimy Edited August 27, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 27, 2017 Author Report Share Posted August 27, 2017 1 minutę temu, Nicoletta napisał: @jakis no właśnie tak jak mówisz, zagraniczne serwery wiadomo ze chcą zarobić, co język polski na zagranicznym serwerze sprawiał by źe, gracze może i zostali na dłużej, ale co polska ma do zaoferowania takiego? Przecież my biedni jesteśmy to nie potrzebują wgrywać naszego języka, liczą na bardziej dziane państwa dlatego tylko i wtlaczbie zawsze polskiego języka brakuje na serwerach zagranicznych. nie uzywaja naszych pluginow bo nikt nie wrzuca na alliedmodders Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 1 minutę temu, adieep napisał: nie uzywaja naszych pluginow bo nikt nie wrzuca na alliedmodders Ktoś na pewno wrzucał tylko im to zbędne, pamiętam jeden serwer gdzie był możliwy wybór języka polskiego, ale ci z tego jak tylko dla klas premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 27, 2017 Author Report Share Posted August 27, 2017 Teraz, Nicoletta napisał: Ktoś na pewno wrzucał tylko im to zbędne, pamiętam jeden serwer gdzie był możliwy wybór języka polskiego, ale ci z tego jak tylko dla klas premium? a pozatym poszukaj teraz jakis nowych pluginow na alliedmoders i zobacz ze wiekszosc ma polski jezyk do wyboru Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts