Jump to content

spis misj dla anglo jezycznych braci

adieep
 Share

Recommended Posts

3 minuty temu, Nicoletta napisał:

Jak byś myślał główka to byś wiedział ze słownika by użyli,  z reszta forum może mieć język angielski beta

po pierwsze proszę mnie nie obrażać a po drugie wiem ze jest język angielski na forum  ale tutaj chodzi o spis misji z serwera -_-

Nie wiem, ale śmieszy mnie porównanie że na angielskich serwerach nie ma polskiego tłumaczenia ;d Ciekawe kto teraz mówi po polsku, może moje podejśćie jest związane z programowaniem, ale polski to śmieszny język i trudny jak nie wiadomo co i nikt go nie używa . 

@jakis no właśnie tak jak mówisz,  zagraniczne serwery wiadomo ze chcą zarobić,  co język polski na zagranicznym serwerze sprawiał by źe,  gracze może i zostali na dłużej,  ale co polska ma do zaoferowania takiego?  Przecież my biedni jesteśmy to nie potrzebują wgrywać naszego języka,  liczą na bardziej dziane państwa  dlatego tylko i wtlaczbie zawsze polskiego języka brakuje na serwerach zagranicznych. To trochę przykre, ale nic nie poradzimy 

Edited by Nicoletta

1 minutę temu, Nicoletta napisał:

@jakis no właśnie tak jak mówisz,  zagraniczne serwery wiadomo ze chcą zarobić,  co język polski na zagranicznym serwerze sprawiał by źe,  gracze może i zostali na dłużej,  ale co polska ma do zaoferowania takiego?  Przecież my biedni jesteśmy to nie potrzebują wgrywać naszego języka,  liczą na bardziej dziane państwa  dlatego tylko i wtlaczbie zawsze polskiego języka brakuje na serwerach zagranicznych.

nie uzywaja naszych pluginow bo nikt nie wrzuca na alliedmodders

1 minutę temu, adieep napisał:

nie uzywaja naszych pluginow bo nikt nie wrzuca na alliedmodders

Ktoś na pewno wrzucał tylko im to zbędne,  pamiętam jeden serwer gdzie był możliwy wybór języka polskiego,  ale ci z tego jak tylko dla klas premium? 

Teraz, Nicoletta napisał:

Ktoś na pewno wrzucał tylko im to zbędne,  pamiętam jeden serwer gdzie był możliwy wybór języka polskiego,  ale ci z tego jak tylko dla klas premium? 

a pozatym poszukaj teraz jakis nowych pluginow na alliedmoders i zobacz ze wiekszosc ma polski jezyk do wyboru 

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.