Koio Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Siemanko wszystkim co tu to teraz czytają! Nowa droga życia na mnie czeka Panowie i Panie, wymagania z wiekiem poszły w górę i czas podjąć tą najbardziej racjonalną decyzję. Oświadczam iż kończę z grą w Cantera dla swojej ukochanej kobietki, która przyniosła ostatnio mi najcudowniejszą informacje w życiu(dla kumatych). Cięzko mi się z wami rozstać, bo przez tak krótką chwilę zdązyłem się z wami zżyć w jakiś tam sposób... Pozdrawiam wszystkich i PAPAPAPAPA :*:*:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Powodzenia w życiu i jak to się mówi... oby zdrowe :] Koio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janushh Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Trzymaj sie, i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Bajo, miłej przygody życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary Mazur. Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Wszystkiego dobrego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokocik Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Nie zdazylem Cie poznac lecz Duzo szczescia i duzo zdrowka dla... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 No to Powodzenia i Gratulacje Mamy nadzieje że znajdziesz w przyszlosci troche czasu w przerwie na Pampersy i odwiedzisz sam wiem że idzie pogodzic pewne rzeczy ale to i tak trzeba czasu i zobaczyc jak to bedzie Ps. Nie zapomnij zaprosić na pępkowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbaa Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Gratulacje i powodzenia;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Oooo graty! Trzymaj sie i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychopath ODPALONY XD Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Gratulacje! Powodzenia! Trzymaj się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts