Jestem Misiu Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Elo, proponuje wgrać ten o to plugin: https://amxx.pl/topic/1440-xredirect-update-09-02-2011/ na wszystkie serwery na sieci. W szczególności interesuje mnie ten podpunkt - ,, gdy serwer jest pełny, są automatycznie przełączani do serwera losowego lub następnego z listy ''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted August 24, 2017 Technician Report Share Posted August 24, 2017 23 minuty temu, Shawins napisał: gdy serwer jest pełny, są automatycznie przełączani do serwera losowego lub następnego z listy To tak jak wymuszenie łączenia z serwerami, na których nie lubią grać. Bezsensu totalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Dużo osób gra typowo na jednym serwerze(Chodzi o Typ) można by to zrobić miedzy serwerami OnlyDD2 podobna tematyka ale to i tak bezsensu bo wchodzi w grę Vip i tak w większości czasu jeden i drugi serwer jest full. Ciężko będzie bo taki gracz co usiłuje wejść na Only DD2 wchodzi nagle na Aim mapy albo JB od razu wyjdzie po co dodatkowe zajmowanie slotów na ułamek sekundy, zrobi się tylko dodatkowy syf. Laila<3 and Off-1s2k.pl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 I ta masa jakże przyjemnych i przyjaznych komentarzy pod nosem każdego gracza, tj. "co za gó.wno" "ku... mać" "ja pie...., co za syf" gdy próbując się dobić na DD2, plugin łączy Cie z drącymi buzię dziećmi na JB. Ave wyjaśnił to dyplomatyczniej. Ave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 A na koniec dodam, że serwisy na których wykupujemy reklamy mają w regulaminach podpunkt zabraniający robienia przekierowania na inny serwer z serwera posiadającego reklamę na ów serwisie. futuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts