Thai Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Twój nick:Thai Nick gracza / admina na którego składasz skargę:Pogromca Zombi Dokładny czas zdarzenia: 25:10 Wycinek gracza z /ip lub:83.23.85.116 Opis sytuacji:Zacząłem budować kampe a "gracz" Pogromca Zombi zaczął mnie blokować swoimi klockami do końca rundy po tym jak odrzuciłem jego prośbę do grupy,ten gracz robi to notorycznie (dzisiaj już 3 razy) i wygląda na to,że nie boi sie konsekwencji Dowód (rozpisane demko/ss):http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1708232006-bb_castle_final.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) Godzinę temu, Thai napisał: Dodam odrazu że to nie 1 skarga i nie 1 raz tak się zachował.. @P0v3R może czas na piramidę ? Edit... Spotkałem na serwerze to na nowo za blokowanie dostał.. Edited August 23, 2017 by Wladcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba32132 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 To juz nie pierwszy raz ja tez juz pisalem skarge na niego i dostal bana, wiec ban powinien byc odpowiednio dluzszy zeby juz nie chcialo mu sie blokowac kamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Zbanowany 5h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts