dziadek1992 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) Witam . Chciałbym złożyć skargę na admina Mikrus443 , który dał mi bana za to , że napisałem dla gracza "SmakJointa" , iż administracja nie odpowiada za handel oraz że pisanie do w.w również nic nie da . Ban na 30 minut p.t " Ochłoń " SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : na chwile odblokowalem wymiane i mi typo shotgana za 3euro wciska SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wnioski same sie nasuwaja NeuRoS`eK has left the game Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] GOLD NOVA II [SVIP] *DEAD* ShadowElite : blokuj handel [HPK] Gracz NeuRoS`eK zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u! *** Janas killed SlipknoT^ with a headshot from awp *** SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wiadomo DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] DeLaSoul killed Janas with galil SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : administracja nie odpowiada za handel SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Mikrus443 : Sprzedam Awp Green Wave!!!! SILVER IV *DEAD* Kappaimi : dam 6e za skina do kosy komando [INFO] Kupujac uslugi wspierasz reklame naszego serwera! Arbuz has left the game BIG SMOKE killed DeLaSoul with m4a1 SILVER III *DEAD* HUNTER : kto sie wymienie flasbaca za skina do usp Kubaaa killed Brajan1210 with awp SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : handel jest na wlasna odpowiedzialnosc SILVER III *DEAD* HUNTER : bevix MASTER GUARDIAN I *DEAD* Janas : ta [HPK] Gracz Arbuz zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u! SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : co ty z tym handlem wyjachales SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wez sie nie wpierdalaj xd SILVER III *DEAD* HUNTER : co nie moge SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Mikrus443 : ytrue [CSGO:MOD] [MVP] Najbardziej wartosciowym zawodnikiem rundy zostal(a) Kubaaa! Brawo! [CSXGuard] "cl_updaterate 101; wait; wait; ex_interp 0.01": (ST Blocked) 1shot2kill: Najlepszy gracz w tej rundzie: DeLaSoul SPokoj 1shot2kill: Zdobyl 5 fragow Na serwerze obowiazuje KULTURA Na serwerze obowiazuje KULTURA Na serwerze obowiazuje KULTURA 1shot2kill: Ustrzelil 1 hsow SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : bede chcial bede sie wpierdalal kubaxxpompa - PH dropped kubaxxpompa - PH has left the game PTB: Round ended, checking teams. SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : a jedz sobie ile chcesz SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : SILVER III HUNTER : ok SILVER II Dziadek[Rajzer] : czytaj regulamin MASTER GUARDIAN I Janas : bo ci dobrze powiedzial na wlasna odpowiedzialnosc jest handel DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Mikrus443 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** Kubaaa killed HUNTER with a headshot from awp *** SILVER II Dziadek[Rajzer] : pozniej graj Mikrus443 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Naroa (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] JAJO56 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : czy ja cos mowie looper killed Mikrus443 with famas Naroa (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] [Info od HUNTER] nie Naroa killed Snak with m4a1 SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : xd QueeL connected QueeL is joining the Counter-Terrorist force Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** ARKUS!!!!##### killed Kappaimi with a headshot from usp *** SILVER II Dziadek[Rajzer] : placzesz Snak dropped Snak has left the game [Info od Mikrus443] trup dolny Chytry_Dimitri killed ShadowElite with ak47 Dziadek[Rajzer] killed looper with ak47 Kacpero killed self with worldspawn *** Dziadek[Rajzer] killed AnonimJestem69 with a headshot from ak47 *** JAJO56 killed ARKUS!!!!##### with ak47 xD NarkomaN --<==l--l (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Naroa killed Siwyy with grenade [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'ochlon' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1456628841' [AMXBans] Twoje IP: '194.152.47.50' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked Kappaimi (RAD Jest to czysty dowód na to , że jest to admin , który nie jest osobą odpowiednią do pełnienia tego stanowiska . Mam nadzieję , że H@ wezmą się za ludzi , których doświadczenie równe jest z krawężnikiem . Pozdrawiam Edited August 23, 2017 by dziadek1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) 11 minut temu, dziadek1992 napisał: Witam . Chciałbym złożyć skargę na admina Mikrus443 , który dał mi bana za to , że napisałem dla gracza "SmakJointa" , iż administracja nie odpowiada za handel oraz że pisanie do w.w również nic nie da . Ban na 30 minut p.t " Ochłoń " SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : na chwile odblokowalem wymiane i mi typo shotgana za 3euro wciska SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wnioski same sie nasuwaja NeuRoS`eK has left the game Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] GOLD NOVA II [SVIP] *DEAD* ShadowElite : blokuj handel [HPK] Gracz NeuRoS`eK zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u! *** Janas killed SlipknoT^ with a headshot from awp *** SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wiadomo DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] DeLaSoul killed Janas with galil SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : administracja nie odpowiada za handel SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Mikrus443 : Sprzedam Awp Green Wave!!!! SILVER IV *DEAD* Kappaimi : dam 6e za skina do kosy komando [INFO] Kupujac uslugi wspierasz reklame naszego serwera! Arbuz has left the game BIG SMOKE killed DeLaSoul with m4a1 SILVER III *DEAD* HUNTER : kto sie wymienie flasbaca za skina do usp Kubaaa killed Brajan1210 with awp SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : handel jest na wlasna odpowiedzialnosc SILVER III *DEAD* HUNTER : bevix MASTER GUARDIAN I *DEAD* Janas : ta [HPK] Gracz Arbuz zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u! SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : co ty z tym handlem wyjachales SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Smak Jointa : wez sie nie wpierdalaj xd SILVER III *DEAD* HUNTER : co nie moge SILVER ELITE MASTER [SVIP] *DEAD* Mikrus443 : ytrue [CSGO:MOD] [MVP] Najbardziej wartosciowym zawodnikiem rundy zostal(a) Kubaaa! Brawo! [CSXGuard] "cl_updaterate 101; wait; wait; ex_interp 0.01": (ST Blocked) 1shot2kill: Najlepszy gracz w tej rundzie: DeLaSoul SPokoj 1shot2kill: Zdobyl 5 fragow Na serwerze obowiazuje KULTURA Na serwerze obowiazuje KULTURA Na serwerze obowiazuje KULTURA 1shot2kill: Ustrzelil 1 hsow SILVER II *DEAD* Dziadek[Rajzer] : bede chcial bede sie wpierdalal kubaxxpompa - PH dropped kubaxxpompa - PH has left the game PTB: Round ended, checking teams. SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : a jedz sobie ile chcesz SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : SILVER III HUNTER : ok SILVER II Dziadek[Rajzer] : czytaj regulamin MASTER GUARDIAN I Janas : bo ci dobrze powiedzial na wlasna odpowiedzialnosc jest handel DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Mikrus443 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** Kubaaa killed HUNTER with a headshot from awp *** SILVER II Dziadek[Rajzer] : pozniej graj Mikrus443 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Naroa (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] JAJO56 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] DeLaSoul (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : czy ja cos mowie looper killed Mikrus443 with famas Naroa (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] [Info od HUNTER] nie Naroa killed Snak with m4a1 SILVER ELITE MASTER [SVIP] Smak Jointa : xd QueeL connected QueeL is joining the Counter-Terrorist force Chytry_Dimitri (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Brajan1210 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** ARKUS!!!!##### killed Kappaimi with a headshot from usp *** SILVER II Dziadek[Rajzer] : placzesz Snak dropped Snak has left the game [Info od Mikrus443] trup dolny Chytry_Dimitri killed ShadowElite with ak47 Dziadek[Rajzer] killed looper with ak47 Kacpero killed self with worldspawn *** Dziadek[Rajzer] killed AnonimJestem69 with a headshot from ak47 *** JAJO56 killed ARKUS!!!!##### with ak47 xD NarkomaN --<==l--l (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Naroa killed Siwyy with grenade [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'ochlon' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1456628841' [AMXBans] Twoje IP: '194.152.47.50' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked Kappaimi (RAD Jest to czysty dowód na to , że jest to admin , który nie jest osobą odpowiednią do pełnienia tego stanowiska . Mam nadzieję , że H@ wezmą się za ludzi , których doświadczenie równe jest z krawężnikiem . Pozdrawiam Robisz jednym słowem gó*noburze na serwie o to że ktoś kogoś o kradł i jeszcze naskakujesz na innego gracza z tekstami ? po drugie użyłeś słowa które nie powinno wgl się odnaleźć w tej całej sprawie. Robicie sobie co chcecie na tym serwerze i ktoś z tym musi zrobić porządek aby był ład i porządek i po trzecie jest wzor do ktorego sie nie zastosowałeś Edited August 23, 2017 by Mikrus443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek1992 Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 2 minuty temu, Mikrus443 napisał: Robisz jednym słowem gó*noburze na serwie o to że ktoś kogoś o kradł i jeszcze naskakujesz na innego gracza z tekstami ? po drugie użyłeś słowa które nie powinno wgl się odnaleźć w tej całej sprawie. Robicie sobie co chcecie na tym serwerze i ktoś z tym musi zrobić porządek aby był ład i porządek Posłuchaj młody , zacytowanie komuś punktu z regulaminu to jest Twoim zdaniem gó**o burza ? To że napisałem na końcu " płaczesz " , tak to prawda , przez całą mapę ten nieszczęśnik się żali , że ktoś go okradł , mam prawo zwrócić mu uwagę skoro admin tego nie potrafi zrobić Nie pogrążaj się bardziej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Join[T] Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Kolego skoro admin dał ci bana to chyba nie bez powodu, może przed tym wycnikiem z konsoli coś było poruszane co? Próbowałem wyjaśnić zaistniałą sytuacje i dowiedzieć się jakie są możliwości jej rozwiązania, jeżeli dla ciebie to jest płacz to nie wnikam. Mogłeś po prostu nie zwracać na to uwagi ale wolałeś się pochwalić znajomością regulaminu. Ja to doceniam, props Mikrus443 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek1992 Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 Przed wycinkiem z konsoli nie było ani jednego mojego słowa . Rozumiem , że chcesz się pochwalić itd , ale to nie zwalnia Cię z tego , że nie znasz regulaminu . Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Wycinek z konsoli to SCREENSHOT, a nie tekst kopiuj wklej, bo takim czymś jest za łatwo manipulować... Nie ma banów bez powodów. Sprawdzę sobie logi i będę wiedział co i jak. Póki co, to dowodów nie przedstawiłeś żadnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted August 26, 2017 Report Share Posted August 26, 2017 Logi sprawdziłem. Fakt, za skiny nie odpowiadamy. Neurosek myśli, że jak komuś nadałem bana z tytułem "Złodziej" to latam za skinami... Guzik prawda, dopadłem gościa, co działa na szkodę serwera i taki się z serwerem żegna. Natomiast dziwi mnie tylko, że Mikrus dał tylko 1 bana, bo tam za kulturę i obrazy powinno tego polecieć znacznie więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts