Jump to content

Podanie na admina : Druga szansa :(

Wikaa<3
 Share

Recommended Posts

Twój nick z gry: Wikaa<3
Twoje imię: Wiktoria
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Posiadam , ale nie mam cs.16 na nim ,link : https://steamcommunity.com/id/wikaa_1203/
Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Wikaa<3/80.72.42.126:27015/

Staż w Counter-Strike 1.6: 4,5 roku
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): ok 6
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:okolo 3 lat :)
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak , mialam
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak, posiadam
Czy posiadasz mutacje: Jestem dziewczyna :D
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przegladalam serwery i tak jakos trafilam :)

EDIT: Wiem że pewnie duzo osób będzie na nie , gdyz troche nie spelnialam regulaminu przy tamtym adminie , ale zrozumiałam co robiłam źle  dzięki waszym uwagą, i jeszcze 4 razy dokladnie  przeczytałam regulamin wiec chciałabym prosić o ostatnią szanse :) 

EDIT2: Mozna zaufac , bo nie mowie ze nie :) po porstu kilka razy zle zrobilam i rozumiem kazdy od razu skargi i wgl , ale naprawde chce zebyscie zobaczyli ze moge byc dobrym adminem jezeli mi na to pozwolicie , racja , wtedy sie troche speszylam bo wszystcy naciskali i wgl ;/ 

Edited by Wikaa<3

Nie chodzi o to, aby dokładnie przeczytać regulamin gwiazdko, bo to można zrobić nawet 24134325432532 razy, a mimo tego nadal go nie przestrzegać. Regulamin trzeba ZROZUMIEĆ.

Jakoś nie widać poprawy.

9162630_qjF9_-KCTzuR_N28Y8ZdZQ.png

Niestety, z bólem serca, muszę powiedzieć nie.

20 minut temu, Wikaa<3 napisał:

Czy posiadasz mutacje: Jestem dziewczyna :D

A ja jestem mężczyzną i co z tego? 

W szkole na przyrce będziesz się uczyć, że kobiety też przechodzą mutacje i to dla Twojego zdziwienia, nie tylko mutacje chromosomowe tak jak to miało miejsce w Twoim przypadku (mowa tutaj o trisomii w 21 parze chromosomów).

Guest Shōto

Jak koledzy wyżej przedstawili potym co odwaliłas jako admin nie wierze żebyś się poprawiła,nie ogarniasz w ct ,łamiesz regulamin,minusik też za tego bana. Jestem na nie 

Proponuje usunąć ten temat aby więcej się nie kompromitować. Tak się nie godzi aby po czymś takim pisać wierutne przewinienia, miejmy trochę szacunku do siebie. 

Jak zresztą każdy inny napisał, zrobię to samo i powiem nie.

Nie pozdrawiam.

Oczywiście na nie. 

Twoje zachowanie na serwerze jest dziecinne. Prowokujesz więźniów, zagłuszasz prowadzącego i przeszkadzasz w prowadzeniu. Próbujesz zawsze być w centrum zainteresowania, ale co Ci to da? Nie usiłuj być gwiazdą na serwerze, bo jak na razie Cię tu nikt nie trawi. Wlepiłem Ci bana na CT i jak dla mnie powinnaś go mieć cały czas, jednak poprzedni opiekun się nad Tobą zlitował. Na razie dziękuj, że możesz być w drużynie klawiszy i nie pchaj się na stanowisko administratora, bo znowu zgłupiejesz od tych możliwości. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, to co ma.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.