Wikaa<3 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) Twój nick z gry: Wikaa<3 Twoje imię: Wiktoria Wiek:15 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Posiadam , ale nie mam cs.16 na nim ,link : https://steamcommunity.com/id/wikaa_1203/ Link do Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Wikaa<3/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 4,5 roku Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): ok 6 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:okolo 3 lat :) Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak , mialam Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak, posiadam Czy posiadasz mutacje: Jestem dziewczyna :D W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przegladalam serwery i tak jakos trafilam :) EDIT: Wiem że pewnie duzo osób będzie na nie , gdyz troche nie spelnialam regulaminu przy tamtym adminie , ale zrozumiałam co robiłam źle dzięki waszym uwagą, i jeszcze 4 razy dokladnie przeczytałam regulamin wiec chciałabym prosić o ostatnią szanse EDIT2: Mozna zaufac , bo nie mowie ze nie po porstu kilka razy zle zrobilam i rozumiem kazdy od razu skargi i wgl , ale naprawde chce zebyscie zobaczyli ze moge byc dobrym adminem jezeli mi na to pozwolicie , racja , wtedy sie troche speszylam bo wszystcy naciskali i wgl ;/ Edited August 23, 2017 by Wikaa<3 Wiki , Dajesz Malina , ScreamMyName and 6 others 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola:) Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 jezus xD nie nie i nie, ile razy bedziesz jeszcze skladac to podanie, Sadysta przedstawił milion dowodów na to że po prostu nie nadajesz sie do tej funkcji, gadasz nieproszona tym samym przeszkadzając innym. Jak mozna ci uwierzyc i zaufac ze nie bedziesz tego robić dalej? XD wielkie n i e Wikaa<3 and Sadysta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 To co odwaliłaś samo mówi za siebie, jestem na Nie. Wikaa<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Zostalas zdegradowana. Nie ogarniasz CT, nie znasz regulaminu. Wybacz, nie wierze w poprawe, moze za jakis czas. Na ta chwile jestem na nie Wikaa<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadysta Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Nie chodzi o to, aby dokładnie przeczytać regulamin gwiazdko, bo to można zrobić nawet 24134325432532 razy, a mimo tego nadal go nie przestrzegać. Regulamin trzeba ZROZUMIEĆ. Jakoś nie widać poprawy. Niestety, z bólem serca, muszę powiedzieć nie. 20 minut temu, Wikaa<3 napisał: Czy posiadasz mutacje: Jestem dziewczyna A ja jestem mężczyzną i co z tego? W szkole na przyrce będziesz się uczyć, że kobiety też przechodzą mutacje i to dla Twojego zdziwienia, nie tylko mutacje chromosomowe tak jak to miało miejsce w Twoim przypadku (mowa tutaj o trisomii w 21 parze chromosomów). Wiki , Ola:) and ScreamMyName 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Nie, zostałaś zdegradowana. W CT zagłuszasz prowadzącego A reszta powodów podana wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jak koledzy wyżej przedstawili potym co odwaliłas jako admin nie wierze żebyś się poprawiła,nie ogarniasz w ct ,łamiesz regulamin,minusik też za tego bana. Jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Proponuje usunąć ten temat aby więcej się nie kompromitować. Tak się nie godzi aby po czymś takim pisać wierutne przewinienia, miejmy trochę szacunku do siebie. Jak zresztą każdy inny napisał, zrobię to samo i powiem nie. Nie pozdrawiam. Ola:) , ScreamMyName , Dajesz Malina and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Oczywiście na nie. Twoje zachowanie na serwerze jest dziecinne. Prowokujesz więźniów, zagłuszasz prowadzącego i przeszkadzasz w prowadzeniu. Próbujesz zawsze być w centrum zainteresowania, ale co Ci to da? Nie usiłuj być gwiazdą na serwerze, bo jak na razie Cię tu nikt nie trawi. Wlepiłem Ci bana na CT i jak dla mnie powinnaś go mieć cały czas, jednak poprzedni opiekun się nad Tobą zlitował. Na razie dziękuj, że możesz być w drużynie klawiszy i nie pchaj się na stanowisko administratora, bo znowu zgłupiejesz od tych możliwości. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, to co ma. ScreamMyName and .:Mult!K!L:. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sernik Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Oczywiście na tak. Uważam, że tej koleżance należy się druga szansa i tym razem na pewno poprawi swoje zachowanie na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Nie rób sobie jaj dziewczyno. To co ostatnio robiłaś przez czas adminowania to istna komedia. Na odrzucenie mam pozwolenie, bo to podanie jest po prostu śmieszne. Ola:) and ScreamMyName 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts