Pypu1944 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Nick:Pypu Imię:Patryk Wiek:24 Znajomość AMX (1-10):7-8 Sprawny i działający mikrofon:Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Pypu/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Ponieważ brakuje tych adminów z rana byłem na serwie a odpaleni latali chcę temu zapobiec. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie Staż w Counter-Strike 1.6:około 11-12 lat Czy posiadałeś już admina?:Tak (byłem opiekunem serwera) W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:poprzez brata kiedyś tu grał:) Jeżeli można tak od siebie dodać może nie mam postów ale chciałbym aby podanie było rozpatrzone pozytywnie. Posty nad robię w miarę możliwości. Misiaa and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Oczywiście na NIE - STEAM - POSTY - WYMAGANIA - NIE KULTURALNY - NIE PRZEKONUJACE PODANIE - TWOJE GT https://www.gametracker.com/player/Pypu/94.75.91.190:27015/ - WSZYSTKO NA NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) @Warning !? Jesteś zakłamany. Już rozumiem, dlaczego Cię wszyscy nie trawią na serwie. Co masz do jego GT? Chyba żal, że chcę startować o posadę administratora. Wymagania? Nie spełnia tylko forum i steam jak większość/mniejszość administratorów. Ty tylko chcesz uprzykrzać życie ludziom. Poza tym posty można nabić wciągu 10 minut. Dział do nabijania postów według Leloucha Tematy stworzone do nabijania postów :) Warning powiem Ci szczerze jesteś toksyczną osobą. :C Jeszcze to "oczywiście". Dla Ciebie oczywiście jest to normalka. Czego innego można spodziewać się po takim mizantropie? Osobiście Pypu jestem za okresem próbnym. +GT +amxx +kultura +wiek +doświadczenie -steam -forum Edited August 23, 2017 by TeodorekXD Poker Face and Misiaa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Warning sprawa jest taka, że jeszcze raz się tak odezwiesz lub będziesz pisał na capsie to dobrze się to dla Ciebie nie skończy. Jestem na Tak, jeżeli będziesz utrzymywał dobrą aktywność na serwerze i forum to czego nie, nie zawsze jest admin. Minusem jest że nie masz steam'a Niech będzie okres próbny. Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jestem na tak +gt +amx +był opiekunem, czyli jako admin sobie.poradzi -posty, ale spokojnie to odrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Face Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 6 godzin temu, Warning !? napisał: Oczywiście na NIE - STEAM - POSTY - WYMAGANIA - NIE KULTURALNY - NIE PRZEKONUJACE PODANIE - TWOJE GT https://www.gametracker.com/player/Pypu/94.75.91.190:27015/ - WSZYSTKO NA NIE Po 1 Caps Lock, po 2 to, że Ty nie dostałeś szansy to nie znaczy, że ktoś inny jej nie dostanie. Ja jestem za okresem próbnym, nadrób posty, daj się poznać na serwerze i będzie git. Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 na tak +wiek +mikro +miał admina +gt na okres probny Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Podanie przyjęte na okres próbny. Zgłoś się do mnie po admina i po range w dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts