Saszko Weblin. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) Mam uwagę do ciebie. Jeżeli mapa ci nie pasuje to jej zwyczajnie nie graj, a nie wchodzisz i dajesz inne mapy, bo ci mapa nie pasuje. Tyle. Edited August 23, 2017 by Antek z pistoletem w dloni ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Tym bardziej, że przed rhs gralismy italy2, i zmienił również na italy2.. Saszko Weblin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saszko Weblin. Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 1 minutę temu, ola :> napisał: Tym bardziej, że przed rhs gralismy italy2, i zmienił również na italy2.. No wszedł, zapytał czy zmieniamy (bez voty), na co nikt mu nie odpowiedział to i tak zmienił, bo mu mapka nie pasowała. Ludzie wydają na perki, mapa trwa 10min, a tu zmiana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
First. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Owszem racje masz, mapa mi się nie podobała. Dwa, zapytałem czy zmieniamy dałem vote gracze zagłosowali na zmianę ba nikt wam nie bronił aby spamić mapami na say bądź pisać mi na u@ które chcecie zagrać, nie zrobiliście tego. trzy, nie widziałem ,że poprzednia mapa którą graliście była mapa italy_2. Cztery, to ,że Wy wydajecie monety na perki to liczcie się z tym ,że może być zmiana mapy jeżeli admin wejdzie i zrobi vote na zmianę a ludzi zechcą zmiany mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Recentmaps jest po co? Po to, aby sprawdzić jakie mapy były grane, więc jak dla mnie, troche słabe tłumaczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saszko Weblin. Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 4 minuty temu, First. napisał: Owszem racje masz, mapa mi się nie podobała. Dwa, zapytałem czy zmieniamy dałem vote gracze zagłosowali na zmianę ba nikt wam nie bronił aby spamić mapami na say bądź pisać mi na u@ które chcecie zagrać, nie zrobiliście tego. trzy, nie widziałem ,że poprzednia mapa którą graliście była mapa italy_2. Cztery, to ,że Wy wydajecie monety na perki to liczcie się z tym ,że może być zmiana mapy jeżeli admin wejdzie i zrobi vote na zmianę a ludzi zechcą zmiany mapy. Po pierwsze. Ja voty nie widziałem, pytałeś tylko na admin sayu czy zmiana, chybą, że mi umknęło, w co bardzo wątpię. Po drugie. W połowie mapy przerywasz grę zmieniając mapę, bo tobie, a nie graczom się mapa nie podoba. Po trzecie. Twój problem, że nie wiedziałeś, a nie nasz. Czwarta rzecz, jw. wspomniałem, voty na zmianę nie widziałem, a ty tylko zepsułeś nam rozgrywkę i tyle. Poza tym nie pierwsza taka sytuacja, że wchodzisz i od razu pytasz czy zmiana, bo mapa ci nie odpowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Vote robiłeś tylko na 2 mapy arche (czy jakoś tak) i italy2, którą wolimy. Ale nie robiłeś vote na to czy zmieniać mapę czy nie.. A tu o to się rozchodzi, nie możesz tak robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Po pierwsze to ze ci sie mapa nie podoba nie znaczy ze masz ją zmieniac. Po drugie skoro wybrali taką mape znaczy ze chca ją grac. Po trzecie zmieniasz jak np zabija lub co sie dzieje albo jest malo osob i chca cos mniejszego. Po czwarte zly dzial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 @Antek z pistoletem w dloni takie sprawy najlepiej zgłaszać bezpośrednio do opiekunów tj. do mnie bądź @Thomas, albo złożyć skargę w odpowiednim dziale. @First. zmieniamy mapę tylko i wyłącznie w przypadku, gdzie duża ilość graczy nie może wyjść lub dołączyć do którejś z drużyn, bądź jeśli nastąpił crash serwa i wtedy robisz vote z pytaniem czy zmienić mapę. Na dzień dzisiejszy otrzymujesz ostrzeżenie i pamiętaj, że masz pomagać graczom, a nie psuć im zabawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts