Jump to content

Admin

Off-1s2k.pl
 Share

Recommended Posts

Mam propozycje , żeby admini nie byli przydzielani tylko do jednego serwera tylko do wszystkich.  Na DD2 grało dziś 3 odpałów "Naszych" adminów nie było . Ja wiem że to ludzie i musza odpoczac, a na forum adminow z innych serwerów było 10 . Wiec myślę że opcja admin na wszystkie serwery zdała by tutaj egzamin.

Pozdrawiam Off.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

47 minut temu, I explain ™ napisał:

Jaką durniejszą byłem juz adminem ,  i na wielu serwerowniach to się sprawdza i nikt nie narzekał jeszcze.

Chciałeś napisać na sieci serwerów.

Edit. 

Jest otwarta rekrutacja zawsze można spróbować podanie złożyć, a może się uda :)

Edited by beki

55 minut temu, I explain ™ napisał:

Jaką durniejszą byłem juz adminem ,  i na wielu serwerowniach to się sprawdza i nikt nie narzekał jeszcze.

Adminem może być każdy, to nie argument.

Jeśli już, to j/w, sieciach serwerów.

Ta sieć jest najlepsza, dlatego nie ma tu takich praktyk.

2 godziny temu, I explain ™ napisał:

Mam propozycje , żeby admini nie byli przydzielani tylko do jednego serwera tylko do wszystkich.  Na DD2 grało dziś 3 odpałów "Naszych" adminów nie było . Ja wiem że to ludzie i musza odpoczac, a na forum adminow z innych serwerów było 10 . Wiec myślę że opcja admin na wszystkie serwery zdała by tutaj egzamin.

Pozdrawiam Off.

Przy aktualnej liczbie moderatorów i ich aktywności, to cud żebyś nie znalazł nikogo, kto mógłby wejść na serwer i go ogarnąć. Takie coś mogło by się sprawdzić, na sieci gdzie jest kilka serwerów, a nie kilkanaście. Jeśli czujesz potrzebę niesienia pomocy na serwerze, napisz podanie o admina. Jeśli to Ci nie wystarczy, to możesz się zgłosić o admina również na drugim serwerze.

Proponuję, żebyś pododawał sobie wszystkich Adminów na steamie. Często bywa tak, że są online, a nie ma ich po prostu na forum :)

Na sieci mamy wielu Adminów i ciężko mi sobie wyobrazić, żeby każdy z nich pełnił funkcję na wszystkich serwerach.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.