Off-1s2k.pl Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Mam propozycje , żeby admini nie byli przydzielani tylko do jednego serwera tylko do wszystkich. Na DD2 grało dziś 3 odpałów "Naszych" adminów nie było . Ja wiem że to ludzie i musza odpoczac, a na forum adminow z innych serwerów było 10 . Wiec myślę że opcja admin na wszystkie serwery zdała by tutaj egzamin. Pozdrawiam Off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 A napisałeś do któregoś z moderatorów? Moderatorzy mają admina na serwerach i mogą reagować w takich sytuacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Ciężko o durniejszą propozycje. MAMA , Conte , Czarna. and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 1 minutę temu, kuchy napisał: Ciężko o durniejszą propozycje. Jaką durniejszą byłem juz adminem , i na wielu serwerowniach to się sprawdza i nikt nie narzekał jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 (edited) 47 minut temu, I explain ™ napisał: Jaką durniejszą byłem juz adminem , i na wielu serwerowniach to się sprawdza i nikt nie narzekał jeszcze. Chciałeś napisać na sieci serwerów. Edit. Jest otwarta rekrutacja zawsze można spróbować podanie złożyć, a może się uda Edited August 23, 2017 by beki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 55 minut temu, I explain ™ napisał: Jaką durniejszą byłem juz adminem , i na wielu serwerowniach to się sprawdza i nikt nie narzekał jeszcze. Adminem może być każdy, to nie argument. Jeśli już, to j/w, sieciach serwerów. Ta sieć jest najlepsza, dlatego nie ma tu takich praktyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 @P.N.G. @don Erwin @don Kuba @Roni @LemoN @Conte @TeTe-_- + ja to osoby które mają na każdym serwerze. Chciałbym zobaczyć te 300minut na każdym serwerze u multi admina lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 2 godziny temu, I explain ™ napisał: Mam propozycje , żeby admini nie byli przydzielani tylko do jednego serwera tylko do wszystkich. Na DD2 grało dziś 3 odpałów "Naszych" adminów nie było . Ja wiem że to ludzie i musza odpoczac, a na forum adminow z innych serwerów było 10 . Wiec myślę że opcja admin na wszystkie serwery zdała by tutaj egzamin. Pozdrawiam Off. Przy aktualnej liczbie moderatorów i ich aktywności, to cud żebyś nie znalazł nikogo, kto mógłby wejść na serwer i go ogarnąć. Takie coś mogło by się sprawdzić, na sieci gdzie jest kilka serwerów, a nie kilkanaście. Jeśli czujesz potrzebę niesienia pomocy na serwerze, napisz podanie o admina. Jeśli to Ci nie wystarczy, to możesz się zgłosić o admina również na drugim serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Proponuję, żebyś pododawał sobie wszystkich Adminów na steamie. Często bywa tak, że są online, a nie ma ich po prostu na forum Na sieci mamy wielu Adminów i ciężko mi sobie wyobrazić, żeby każdy z nich pełnił funkcję na wszystkich serwerach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts