DenYv18 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 mam taką małą propozycje dodanie blokady bicie na ziemi czyli nie można zabijać na ziemi tylko na swoich klockach przynajmniej każdy by nauczył się budować podłogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Od 2 dni testuje na serwerze czy plugin nie ma błędów. Czasami blokuje obrażenia jak zombie jest na kampie. Jak odpowiednio ustawie plugin to wgram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts