KaczY Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Siema dzisiaj zauważyłem coś dziwnego, grając kapitanem jak odpalę rykoszet mając m4 w ręce to normalnie odbija pociski innych graczy i odbija każdy strzał odejmując normalnie hp , za to jak trzymam awp i odpalę rykoszet to gdy ktoś do mnie strzeli obojętnie z jakiej broni odrazu pada. Tutaj więc rodzi się moje pytanie czy tak ma być czy to bug ? Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Sprawdzimy, dzięki za zgłoszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 jakbym mógł dodać mając rikoszet osoby z krytycznymi/ goldm4 ak 47 i mp5 master normalnie cie na nim przebijają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 2 godziny temu, Kamilek napisał: jakbym mógł dodać mając rikoszet osoby z krytycznymi/ goldm4 ak 47 i mp5 master normalnie cie na nim przebijają Do tego jak odpalisz rykoszet i strzela Cię gladiator to po strzale w głowę zabija Cię ze swojej umiejętności Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 59 minut temu, Adrian. napisał: Do tego jak odpalisz rykoszet i strzela Cię gladiator to po strzale w głowę zabija Cię ze swojej umiejętności 59 minut temu, Adrian. napisał: jakbym mógł dodać mając rikoszet osoby z krytycznymi/ goldm4 ak 47 i mp5 master normalnie cie na nim przebijają Wydaje mi się, że tego nie da się naprawić tak jak w przypadku notatek kapitana niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts