Rafinni :) Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Witam. Dlaczego jestem w klanie kozackiego24 "SZLACHTA" a pisze ze nie jestem w zadnym. A jak wchodze w klany to pisze ze jestem... wszystkie staty z klanu tez mi znikly a rano bylo okej all... nie rozumiem tego ;/ Innych tez wywalilo z klanu a pisze ze są nadal .. ;c Tak bardziej szczegułowo. Najpierw jak wszedlem na serwer bylem w klanie wojownicy mroku i to wlasciciel xDD A przeciez pre tam jest...jak w chodze w /klan i biore SZLACHTA to pisze ze nadal tam jestem chociaz mnie nie ma xD A teraz jak sie mapa zmienila to i klan wojownicy mroku zostal usuniety Co to za bugi ja sie pytam xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Nie będę 500 raz pisać tego samego, na forum było już parę tematów i postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts