Norbert Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Można by tak, dać dział Anime. Z tego co widzę jest parę mangozjebów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Jednym z nich jesteś Ty. Ale po cholerę taki dział na forum od 1.6? Masz wiele forum na necie. A Ty próbujesz z forum do 1.6 zrobić jakieś gó**o dla Mangozjebów. Ejdrien. and Inna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 10 minut temu, Dajesz Malina napisał: Jednym z nich jesteś Ty. Ale po cholerę taki dział na forum od 1.6? Masz wiele forum na necie. A Ty próbujesz z forum do 1.6 zrobić jakieś gó**o dla Mangozjebów. Gdybyśmy mieli tak postępować to zniknęłaby połowa forum. Forum jak sama nazwa wskazuje, to miejsce gdzie można pisać i wymieniać informacje a offtopic dla hobbystów nikomu nie zawadza, bo tylko oni tam będą zaglądać. Odnośnje propozycji ile osób by chciało ten dział? Niechciałbym aby po utworzeniu pare osób coś napisało a potem by stał pół roku bez aktywności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 (edited) Jak coś mogę uczestniczyć w tym dziale, ale czy to nie jest w pogaduszkachhttps://1shot2kill.pl/forum/615-anime/ edit: chyba że chodzi aby zrobić główny dział a nie w pogaduszkach. Ale jak coś ja jestem za xD Edited August 22, 2017 by misiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Na forum znajduje się dział z Anime, nie jest on potrzebny tak jakby na "głównym" forum. Znajduje się w dziale pogaduszek, ponieważ tam można na nim swobodnie się udzielać. Jeżeli jesteś chętny w zaangażowanie się w ten temat to rób tam Tematy, ja od czasu do czasu będę tam wrzucał np. Recenzję lub coś innego, bo nie będę pytał ludzi o ulubiona postać :V Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts