Napoj_chmielowy Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Nick : Napoj_chmielowy Wiek : 19 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Napoj_chmielowy/94.75.91.104:27015/ Steam : http://steamcommunity.com/id/Placek6369/ Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: nigdy niemialem okazji byc adminem na serwerach typu zm ale na roznego rodzaju serwerach 1.6 mialem przyjemnosc Staż na serwerze: około jednego miesiąca Znajomość AMXX: 6/10 Mikrofon: TAK, dość aktywnie go używam Dlaczego ty : Poniewaz jestem aktywnym w pelni (opanowanym czlowiekiem) jestem wg mnie bardzo czesto mam duzo wolnego czasu czemu nie... oraz na serwerze w nicy jak i z samego rana niema kto ogarnac dziecinade jaka w owych godzinach jest bez przerwy dziecko ktore nieotrzebnie sie odzywa oraz czasem ktos kto biega z "SH" a w godzinach obiadowych to juz raczej spokoj bo administracja wtedy jest i wszystko w porzadku Kontakt: TeamSpeak3,Steam,forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztalix Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Pozytywna osoba z poczuciem humoru, kulturalna, dobre gt, znajomość amx mod menu czego chcieć więcej? Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 - często gra pijany sam nick mówi, A tak na serio to od początku mówiliśmy żeby pisał te podanie bardzo aktywna osoba naszego serweru, pomaga gracza nowym z bindami i tp, prawie w ogóle nie ma banow. I gra bardzo często. Często robi miła atmosferę na serwie, jest bardzo dobrym wzorcem na admina. + GT + mikro + wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkabaneKarma Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Co tu dużo pisać aktywny-ogarnięty-czasami pijany ale da rade JESTEM NA TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakis Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Nie, reprezentuje typowy gim idiotyzm - wyzywanie . AkabaneKarma and adieep 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 ehhh niestety narazie jestem na nie jesteś zmiennym czlowiekiem czasem reprezentujesz wysoki poziom a czasem gimnazjalisty popraw troszke zachowanie i bede na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiki Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Polecam gracza #pomocny #pijanyxD #Ogarnity Link to comment Share on other sites More sharing options...
|LT|TC4 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Jestem na Tak +ogarnięty +wiek +gt +mikro +amxx + kulturka +pijany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirito Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Tak +ogarnięty +amxx +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Mysle ze mozna sprobowac na okres probny. * wiek *mikro *gt *amx *ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wszuniek Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Jestem na TAK!! +wiek +mikro +gt +duży pijak (zawsze pijany na serwie) +ogarniety +kultura na 50% jak coś wypije to mu odwala ale jest wszystko z nim ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts