Kaxoli Posted October 1, 2024 Share Posted October 1, 2024 Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! W tym temacie macie okazje zadawać pytania dla naszego Ξ Opiekuna DD2 - @ Justi Pytania możecie zadawać do dnia 08.10.2024 godz. 23:59. j4ckob. , Patryk. , PUDZILLA and 3 others 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/ Share on other sites More sharing options...
Oelaela Posted October 1, 2024 Share Posted October 1, 2024 (edited) Jak zacząłeś przygodę z Counter-strikiem, opowiedz proszę coś więcej. Jak trafiłeś na forum, i co skłoniło Cię do pozostania na nim. Jak zostałeś opiekunem DD2? Jaka była twoja najciekawsza sytuacja którą wspominasz z forum? Czy gdybyś nie miał niebieskiego nicku, zostałbyś tutaj z nami? Z kim najlepiej się twoim zdaniem dogadujesz na sieci. Połamałeś kiedyś sobie cos? Jak tak to co? Jezdzisz na czymś? Jeśli tak to daj znać na czym! Dodaje parę nowych. Jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość na sieci? Kogo i dlaczego byś awansował i na jakie stanowisko? Jakie jest twoje wymarzone auto? Pracujesz czy się jeszcze uczysz? Kto według Ciebie nadaje się do bana Jak radzisz sobie ze stresem? Jakie jest Twoje ulubione danie? Jakie jest Twoje ulubione picie? Edited October 2, 2024 by nightvz Parę nowych pytań Kaxoli , PUDZILLA , Patryk. and 1 other 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228309 Share on other sites More sharing options...
Jaroslaw Kaczynski. Posted October 2, 2024 Share Posted October 2, 2024 1. Kiedy dojdziesz do wniosku, że DD2 to stracona sprawa? 2. Golisz nogi? 3. Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie związane z siecią? 4. Jakie jest twoje najgorsze wspomnienie związane z siecią? 6. Czy jako dzieciak trenowałeś jakiś sport? Jeśli, tak to jaki? 7. Jaki jest twój największy sukces życiowy? 8. Co ci sprawia radość w życiu? 9. Czy kiedykolwiek popełniłeś czyn wymiony w ustawie z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu narkomanii? 10. Jak wspominasz swoje pierwsze zakochanie? 11. Czy uważasz, że CS 1.6 jest bliżej końca, niz dalej? 12. Czy głosowałeś w ostatnich wyborach do parlamentu? 13. Zupa pomidorowa czy rosół? 14. Ulubiona bajka z dzieciństwa? 15. Jak oceniasz rozwój sieci? 16. Za 5 lat jak widzisz Siebie i sieć? 17. Byłeś kiedyś korwinistą? 18. Byłeś uczniem z czerwonym paskiem na świadectwie, czy z czerwonym paskiem w innym miejscu? 19. Czy wierzysz w Boga? 20. Czy jesteś szczęśliwy pod względem zawodowym? Jeśli, jakieś pytanie ci nie odpowiada pisz "pomidor". 3maj się tam wariacie, niech Ci się wiedzie Kaxoli , LuffyTeil , PUDZILLA and 1 other 3 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228381 Share on other sites More sharing options...
Patryk. Posted October 3, 2024 Share Posted October 3, 2024 Spoiler W dniu 2.10.2024 o 00:39, nightvz napisał(a): Jak zacząłeś przygodę z Counter-strikiem, opowiedz proszę coś więcej. Jak trafiłeś na forum, i co skłoniło Cię do pozostania na nim. Jak zostałeś opiekunem DD2? Jaka była twoja najciekawsza sytuacja którą wspominasz z forum? Czy gdybyś nie miał niebieskiego nicku, zostałbyś tutaj z nami? Z kim najlepiej się twoim zdaniem dogadujesz na sieci. Połamałeś kiedyś sobie cos? Jak tak to co? Jezdzisz na czymś? Jeśli tak to daj znać na czym! Dodaje parę nowych. Jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość na sieci? Kogo i dlaczego byś awansował i na jakie stanowisko? Jakie jest twoje wymarzone auto? Pracujesz czy się jeszcze uczysz? Kto według Ciebie nadaje się do bana Jak radzisz sobie ze stresem? Jakie jest Twoje ulubione danie? Jakie jest Twoje ulubione picie? 1. Kolega z klasy za dzieciaka dał mi linka do pobrania i tak jakoś wyszło, że gram w te grę kilka pięknych lat. 2. Na sieci zacząłem grać na starym COD 401 i tak jakoś kolega(admin) kazał mi złożyć podanie na admina i jakoś tak się stało, że jestem tu. Co mnie skłoniło? raczej nic.. kiedyś bardziej forum traktowałem jako propzycje itd, nigdy mnie nie interesowało życie sieci. Teraz się to zmieniło jak widać bardziej się udzielam i staram pomagać. 3. Złożyłem podanie ciężkich rywali nie miałem bo o rangę chętnych była tylko dwójka ja i jakiś ziomek co skakał na wszystkie rangi xD 4. Raczej do tej pory nie mam żadnej, z smutniejszych to tylko "rezygnacje" 5. Moja aktywność jako szarak była wysoka i bez niebieskiego koloru, rangę traktuję jako obowiązek nie przywilej czy tam żeby ładniej wyglądać. Więc raczej bym został nawet jeśli nie miał bym koloru i pomagał jak bym mógł. Cytat z "Pod ostrzałem - Justi" Cytat 4. Justi zaskoczył mnie wielokrotnie wypowiadając się na forum w różnych tematach. Jego wypowiedzi były wyczerpujące oraz rozwinięte. Był okres, gdzie widziałem go na stanowisku moderatora. Negatywnych stron póki co nie wychwyciłem. 6. @ PUDZILLA @ j4ckob. @ gtr @ JK1337. ostatnim czasem @ xRyBsoN 7. Niestety nigdy nie miałem przyjemności poza wybiciem kilku palców 8. Samochodem, opel corsa C. Chciałem motor, ale rodzina mi odradza 9. Ciężko stwierdzić jak ją sobie wyobrażam xD Byle nie z przekreślonym nickiem 10. @ Tugeza na administratora. Ehm, wniósł dużo na sieć jak wrócił m.in. usprawniając działy, ogarniając burdel panujący na forum. Sądzę, że dałby sobie radę na wyższym stanowisku bez żadnego problemu bo jest ambitny i pracowity. 11. Podziele to na aktualne, realne do zakupu oraz wymarzone. Aktualne: Opel corsa C 06r 1.3cdti Realne: Ford focus Hatchback 13r 1.6 1.6 tdci , audi q3 13r 2.0 tdi , audi a6 c7 12r 2.0 tdi oczywiście każdy w manualu. Marzeń: porsche 911 gt3 bardziej rodzinne to jakis mercedes maybach XD tak skromnie 12. Pracuję 13. @ PUDZILLA bo za bardzo się poczuwa 14. Słucham muzyki lub nucę sobie coś w głowie. 15. PIEROGI 16. Pepsi, ale w ostatnim czasie woda. Dzięki za pytanka @ nightvz Spoiler 21 godzin temu, JK1337. napisał(a): 1. Kiedy dojdziesz do wniosku, że DD2 to stracona sprawa? 2. Golisz nogi? 3. Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie związane z siecią? 4. Jakie jest twoje najgorsze wspomnienie związane z siecią? 6. Czy jako dzieciak trenowałeś jakiś sport? Jeśli, tak to jaki? 7. Jaki jest twój największy sukces życiowy? 8. Co ci sprawia radość w życiu? 9. Czy kiedykolwiek popełniłeś czyn wymiony w ustawie z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu narkomanii? 10. Jak wspominasz swoje pierwsze zakochanie? 11. Czy uważasz, że CS 1.6 jest bliżej końca, niz dalej? 12. Czy głosowałeś w ostatnich wyborach do parlamentu? 13. Zupa pomidorowa czy rosół? 14. Ulubiona bajka z dzieciństwa? 15. Jak oceniasz rozwój sieci? 16. Za 5 lat jak widzisz Siebie i sieć? 17. Byłeś kiedyś korwinistą? 18. Byłeś uczniem z czerwonym paskiem na świadectwie, czy z czerwonym paskiem w innym miejscu? 19. Czy wierzysz w Boga? 20. Czy jesteś szczęśliwy pod względem zawodowym? Jeśli, jakieś pytanie ci nie odpowiada pisz "pomidor". 3maj się tam wariacie, niech Ci się wiedzie 1. Na razie jest dobrze 2. Nie, a co chcesz mi ogolić ? 3. Nie mam takich, każde jest super 4. Myślę, że stary ban z 2020r, z którym się oczywiście zgodziłem. 5. A piątego nie mam więc dodam coś od siebie. @ JK1337. mniej jaraj to będziesz wiedział jak się do pięciu liczy 6. Piłka nożna, bieganie, mieszane sztuki walki na betonowym boisku 7. Nie mam takiego każdy krok do przodu ku marzeniom to w pewnym stopniu już sukces - bo robię coś zamiast stać w miejscu jak wielu. 8. Banowanie za miny w przejściu 9. Nie chce mi się czytać całej ustawy, więc pomidor xD. 10. Pierwsza miłość "dziecięca" Paulina miała na imię chodziliśmy razem do jednej klasy, a co nawet mieszkamy blisko siebie bo 600m więc praktycznie sąsiedzi był to dziwny okres młody, a zarazem z dziewczyną. Jedynie co pamiętam, że chodziliśmy razem za rękę oraz ja broniłem przed "cyganami"(Oni wiecznie do kogoś mieli problem, a szczególnie kobiet) , a całowaniu w tym wieku w usta mogłem pomarzyć, ale w policzek się udało jak dobrze pamiętam. Szkoda, że tak się skończył ten związek teraz tak patrząc tak długoterminowo tamten "związek" byłby najlepszy w moim życiu - tamta kobieta miała wszystko co chciałem by miała moja przyszła żona. Ale nigdy nie mów nigdy, może kiedyś nasze drogi znów się skrzyżują. 11. Toczy się ku upadkowi moim zdaniem, ale jeszcze z kilka lat może pociągnie. 12. Miałem pójść, ale byłem zajęty sprawami prywatnymi 13. Rosół 14. Zaczarowany ołówek, krecik, reksio nie mam ulubionej każda "dobranocka" była najlepsza oprócz tego "Lippy and Messy" 15. Jest dobrze więc może być tylko lepiej 16. Siebie nie wiem, a sieć top1 w PL 17. Nie 18. W innym miejscu, czasem bolało 19. Nie 20. Nie Dzięki za pytanka @ JK1337. Kaxoli , Jaroslaw Kaczynski. , xRyBsoN and 2 others 3 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228456 Share on other sites More sharing options...
`NN. Posted October 3, 2024 Share Posted October 3, 2024 1. Jaki był najlepszy komplement który otrzymałeś? 2. Jako jedyny człowiek na ziemi co byś zrobił? 3. Gdybyś spotkał dżina z lampy o co byś go poprosił? 4. Jakie miejsce jest dla Ciebie najbezpieczniejsze poza Twoim domem? 5. Co myślisz o poznawaniu ludzi przez internet? 6. Przeciwieństwa czy podobieństwa się bardziej przyciągają? 7. Jakby wyglądał Twój idealny dzień? 8, Wolałbyś być dwa razy szczęśliwy czy dwa razy mądrzejszy? 9. Najpierw lejesz mleko, a później wsypujesz płatki czy na odwrót? xD 10. Kim chciałeś zostać gdy byłeś dzieckiem? 11. Ulubiona zabawa w dzieciństwie? 12. Ulubiona kuchnia? 13. Gdybyś nie musiał spać co byś robił z dodatkowym czasem? 14. Wolałbyś walczyć z kaczką wielkości konia czy ze stoma końmi wielkości kaczki? 15. Wschody czy zachody słońca? 16. Orzeszki czy nasiona słonecznika? 17. Pizza czy kebab? 18. Gdzie są rzeki bez wody? 19. W pokoju jest świeca i lampa naftowa, co zapalisz najpierw? 20. Który kolor jest najbardziej wystrzałowy? Patryk. , Kaxoli and LuffyTeil 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228480 Share on other sites More sharing options...
Owner dredek Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 Jak zaczęła się Twoja przygoda z opieką nad serwerem dd2? Co Cię skusiło żeby podjąć się tej roli? Jakie są największe wyzwania w zarządzaniu serwerem dd2 i jak sobie z nimi radzisz? Czy masz jakąś ulubioną taktykę na mapie Dust2, którą zawsze stosujesz? Jakie zmiany lub nowości chciałbyś wprowadzić na serwerze, aby jeszcze bardziej uatrakcyjnić grę? Jakie jest Twoje największe marzenie? Jakie są trzy rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie dnia? Jaka była najzabawniejsza sytuacja, jaką doświadczyłeś podczas pobytu na 1s2k? Piosenka która wpadła Ci ostatnio w ucho Lubisz mnie? xD LuffyTeil , Patryk. and Kaxoli 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228486 Share on other sites More sharing options...
Patryk. Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 Spoiler 17 godzin temu, `NN. napisał(a): 1. Jaki był najlepszy komplement który otrzymałeś? 2. Jako jedyny człowiek na ziemi co byś zrobił? 3. Gdybyś spotkał dżina z lampy o co byś go poprosił? 4. Jakie miejsce jest dla Ciebie najbezpieczniejsze poza Twoim domem? 5. Co myślisz o poznawaniu ludzi przez internet? 6. Przeciwieństwa czy podobieństwa się bardziej przyciągają? 7. Jakby wyglądał Twój idealny dzień? 8, Wolałbyś być dwa razy szczęśliwy czy dwa razy mądrzejszy? 9. Najpierw lejesz mleko, a później wsypujesz płatki czy na odwrót? xD 10. Kim chciałeś zostać gdy byłeś dzieckiem? 11. Ulubiona zabawa w dzieciństwie? 12. Ulubiona kuchnia? 13. Gdybyś nie musiał spać co byś robił z dodatkowym czasem? 14. Wolałbyś walczyć z kaczką wielkości konia czy ze stoma końmi wielkości kaczki? 15. Wschody czy zachody słońca? 16. Orzeszki czy nasiona słonecznika? 17. Pizza czy kebab? 18. Gdzie są rzeki bez wody? 19. W pokoju jest świeca i lampa naftowa, co zapalisz najpierw? 20. Który kolor jest najbardziej wystrzałowy? 1. Chyba, że jest ktoś ze mnie dumny 2. Dzieci 3. O szybką i bezbolesną śmierć 4. Samochód 5. Poznałem masę fantastycznych ludzi przez neta z wieloma mam kontakt. Więc uważam, że poznawanie ludzi i nawiązywanie z nimi relacji jest okej, sam mam też szwagra co poznał się z moja siostrą na serwerze w mc i są już z sobą 8-9 lat xD. 6. Przeciwieństwa zdecydowanie 7. Nie obudzić się 8. Raczej szczęśliwy z mądrości nic nie będzie 9. Najpierw mleczko potem płatki, każdy kto robi inaczej jest zdrowo .. 10. Policjant, żołnierz, lekarz, prawnik. 11. Chowany byłem w tym mistrzem lub berek 12. Taka mi się podoba, ale możesz pożyczyć swoją (Nie sprecyzowałaś o co chodzi xD) Spoiler 13. Zainwestował bym go w rozwój osobisty 14. Już było, było w pytaniu dnia kiedyś Jedna kaczka wielkości konia 15. Zachody są piękniejsze 16. Słonecznik 17. Pizza z kebabem bo oba kocham 18. Masz nie dziękuj, wspólnie odrobimy geografie Spoiler 19. Zapałkę 20. Czerwony Dziękuje za pytanka @ `NN. Spoiler 14 godzin temu, dredek napisał(a): Jak zaczęła się Twoja przygoda z opieką nad serwerem dd2? Co Cię skusiło żeby podjąć się tej roli? Jakie są największe wyzwania w zarządzaniu serwerem dd2 i jak sobie z nimi radzisz? Czy masz jakąś ulubioną taktykę na mapie Dust2, którą zawsze stosujesz? Jakie zmiany lub nowości chciałbyś wprowadzić na serwerze, aby jeszcze bardziej uatrakcyjnić grę? Jakie jest Twoje największe marzenie? Jakie są trzy rzeczy, bez których nie wyobrażasz sobie dnia? Jaka była najzabawniejsza sytuacja, jaką doświadczyłeś podczas pobytu na 1s2k? Piosenka która wpadła Ci ostatnio w ucho Lubisz mnie? xD 1. Od admina do opiekuna dd2 krótka droga. Jak pamiętam to chyba od momentu przyjęcia podania od razu zachęcałem wszystkich na serwerze do składania podań od tego jak pamiętam chyba zaczynałem bo to był mój główny cel. 2. W zasadzie nie miałem jakiegoś konkretnego powodu. Po prostu chęć pomocy, wykazania się - dania przykładu innym. 3. Obecnie nie mam żadnych. Mam od tego ludzi 4. Takich technik się nie zdradza więc wybacz. 5. Na razie to celujemy w klasyka , jutro ankieta będzie bo dzisiaj składam pytania do kupy. Gracze zdecydują co bardziej chcą 6. Mieć dwójkę dzieci, ładny dom, kochaną małżonkę. Chyba standard o czym marzy każdy mężczyzna. 7. E-papieros, telefon, muzyka 8. Miałem wiele takich trudno mi teraz sobie jakąś przypomnieć by lekko nie odlecieć, a nie chciałbym czegoś poprzekręcać 9. 10. Tak, tak szefie Spoiler Dzięki za pytanka @ dredek `NN. , LuffyTeil , dredek and 1 other 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/121214-qa-justi/#findComment-9228529 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts