Jump to content

Propozycje

Mikrus443
 Share

Recommended Posts

Cześć Wszystkim
Mam taka nie wielką propozycje na serwie :D

Co sadzicie o tym aby drop ze skrzynek był nieco lepszy ??

Bardzo ciężko jest trafić jakikolwiek skin :/
Nie każdy ma dobry komputer aby grać ze skinami itd
Myślę że przydała by się komenda /modele która będzie służyła za włączanie i wyłącznie modeli. Tak wiem że po co ta komenda jak możemy sobie skinów nie ustawiać ale jeżeli mamy zgoda  i patrzymy na innego gracza ten skin nam się pokazuje i o to mi chodzi żeby było można wyłączać modele( skiny)
Mam jeszcze jeden a zarazem ostatni pomysł
Myślę także na rynkiem czyli /rynek, gdzie będzie można wystawiać swoje skiny i każdy kto będzie chciał to sobie jego kupi

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Nie każdy ma dobry komputer, aby grać ze skinami"

Nie wiem czy jesteś świadom tego ze skin w takiej grze obciąża Twój procesor aż o 0% bo każdy skin jest robiony w 16bitach i nie zmienia to diametralnie wagi samego modelu.

Za jakiś czas maja wyjść nowości w paczce d0naciaka, każdy na nią czeka, ale nowe rzeczy = reset serwera, tak wiec nikt by Ci nawet teraz rynku nie wprowadził bo zniszczyło by to cały handel i walutę serwera.

Zanim się to rozwinie:

@Futuba, myślę, że chodzi tu po primo o skiny premium. One mają znacznie większą wagę niż reszta. Nad tą komendą pomyślimy. Jak się uda ją wprowadzić do obecnej paczki, to będzie (to kosmetyczna sprawa, ale jednak dopisać gdzieś trzeba...)

Drop ulegnie zmianie przy następnej paczce i nowościach

Rynek jest już od dawna w planach.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.