Mikrus443 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Cześć Wszystkim Mam taka nie wielką propozycje na serwie Co sadzicie o tym aby drop ze skrzynek był nieco lepszy ?? Bardzo ciężko jest trafić jakikolwiek skin Nie każdy ma dobry komputer aby grać ze skinami itd Myślę że przydała by się komenda /modele która będzie służyła za włączanie i wyłącznie modeli. Tak wiem że po co ta komenda jak możemy sobie skinów nie ustawiać ale jeżeli mamy zgoda i patrzymy na innego gracza ten skin nam się pokazuje i o to mi chodzi żeby było można wyłączać modele( skiny) Mam jeszcze jeden a zarazem ostatni pomysł Myślę także na rynkiem czyli /rynek, gdzie będzie można wystawiać swoje skiny i każdy kto będzie chciał to sobie jego kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 "Nie każdy ma dobry komputer, aby grać ze skinami" Nie wiem czy jesteś świadom tego ze skin w takiej grze obciąża Twój procesor aż o 0% bo każdy skin jest robiony w 16bitach i nie zmienia to diametralnie wagi samego modelu. Za jakiś czas maja wyjść nowości w paczce d0naciaka, każdy na nią czeka, ale nowe rzeczy = reset serwera, tak wiec nikt by Ci nawet teraz rynku nie wprowadził bo zniszczyło by to cały handel i walutę serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Zanim się to rozwinie: @Futuba, myślę, że chodzi tu po primo o skiny premium. One mają znacznie większą wagę niż reszta. Nad tą komendą pomyślimy. Jak się uda ją wprowadzić do obecnej paczki, to będzie (to kosmetyczna sprawa, ale jednak dopisać gdzieś trzeba...) Drop ulegnie zmianie przy następnej paczce i nowościach Rynek jest już od dawna w planach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts