Wladcaa Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 (edited) Witam... na 1 rzut oka wiadomo co chcę powiedzieć.. kolejna propozycja która do teraz jest odrzucana... nominuję post propozycji o tym samym wydaniu Dokładnie to mam zamiar pisać dokładnie to samo ale w odwrotnej stronie... Gdyby.... Gdyby.... nie Gracze z największą ilością killi dostawali nagrodę tylko Gracze z największą ilością zgonów ?? pomogło by to bardzo przy celach @P0v3R @Shawins co o tym sądzicie ? Dodam jeszcze że licznik aktywował by się dopiero jak by było 6 graczy Edited August 21, 2017 by Wladcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Wątpię aby to podziałało. Ludzie mimo, że mogą exp i monety dostać i tak mają to gdzie. Już jest przecież nagroda dla najwięcej zgonów na serwerze. Pamiętaj, że przy losowym wyborze można ustawić tak, aby wygrany z poprzedniego nie dostał tej nagrody przez mapę czy określony czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 haha w sumie racja zapomniałem o tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Był już taki pomysł kiedyś i o ile pamiętam nie wypalił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 22, 2017 Author Report Share Posted August 22, 2017 jak nie wypali to dodajcie do Propozycji z gory odrzuconych @P0v3R od kąt tutaj jestem tego nie było to jestem w 100% pewien Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts