Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - Grudos / CSGOMOD

Recommended Posts

• Imię
    Kamil
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Pełniłem funkcję Admina na wielu serverach zanim zrobiłem sobie przerwę od gierki (przerzuciłem sie wtedy na cs:go),od czasu powrotu gram tylko na CSGO modzie
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego Gametracker
    https://www.gametracker.com/player/Grudos/51.83.175.252:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Często gram w godzinach kiedy nie ma żadnego stróża na serverze,a druga sprawa lubię pilnować,żeby żaden z graczy nie cheatował ani nie obrażali siebie nawzajem.Myślę,że ręce do pomocy się przydadzą a ja chetnie sobie przypomnę wszystkie obowiązki "Admina".Planuję tu zostać na dłużej i liczę na to,że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie...Pozdrówki :)
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak
https://1shot2kill.pl/topic/121150-przyjety-podanie-na-admina-grudos-csgomod/

Także ten, bo przesiaduje na serwerze od tygodnia, więc się też wypowiem:

Widzę Cię, nawet wtedy, gdy serwer jest pełen czy też 1/2, a nie ma żadnego innego admina. Twoja obecność i zaangażowanie są w miarę dobre. Co więcej, nie wdaje się w żadne konflikty ani prowokacje, co jest bardzo ważną cechą dla admina. Aktywność na GT mówi sama za siebie – jest na naprawdę wysoka. Taka kosmiczna aktywność to coś, czego potrzebuje admin, zwłaszcza że serwer często dochodzi do połowy slotów nawet o poranku, między 10:30 a 11:00, kiedy jest ponad 20 osób. Pomoc admina w takich momentach jest nieoceniona i jestem przekonany, że kolega doskonale by sprostał temu oczekiwaniu.

Dzięki temu można by było liczyć na dodatkową osobę o tych godzinach, zwłaszcza gdy inne osoby z administracji nie są dostępne. Jest to kluczowy argument, po to żebym oddał głos na Tak.

Pozdrawiam

Na Tak
+ GT
+ Zgłasza na u@
+/- z kulturo takie 
+ Regulamin znasz 
+ Nie siedzisz i nie afczysz na specu ogólnie nie afczysz
+ Mam o tobie dobre zdanie 
+ Jesteś pomocny to się chwali
+ Nie było z tb jakikolwiek problemów
+ Dobrze że złożyłeś podanie przydał by się taki ktoś jak ty .

Edited by Enderion
mała poprawka
  • Keeper CS 1.6
Twoja aplikacja została przyjęta!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...