Wyindywidualizowany Gość Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Witam wszystkich użytkowników jak i administracje forum i serwerów. Przychodzę tutaj z bugiem a otóż: Na mapie italy2 wziołem wojnę z bambusami ( klan rambo ) i coś się od tego czasu stało a otóż klan rambo się usunął i musiał nowy załozyć, jakiś czas temu Wojtek założył klan Papito i od tego czasu jak zabijemy kogoś z tamtego klanu wygrywamy wojne i zyskujemy 1400 monet. Lecz ja nie chce mieć klanu usuniętego bo starałem się wbić top1 klan dla nagrody która jest gwarantowanego dla 1 klanu wg informacji. Specjalnie się starałem i co teraz przez głupi bug nie chce stracic nagród proszę zróbcie coś z tym po się napracowałem nadtym 4ever 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyrewolwerowany232425 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 No przydałoby się coś z tym zrobić bo zaczyna to denerwować. Klan Rambo jest mega stratny na tym ponieważ ludzie wpłacili któryś tysiąc na marne... Liczę na jak najszybsze rozwiąznie tego problemu z tymi klanami, ponieważ ludzie nie będą wpłacać na marne monet... A co idzie za tym... Częste bugi= utrata ludzi na serwerze. A jeszcze przez to właściciele klanów mają problemy, skargi itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipeczek25 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Zgadzam sie z warningiem bo dzis dostałem za bug z klanem bana na tydzien czyli do konca wakacji i co ja mam teraz robic ????? Mimo tego ze to nie nasza wina Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Wyjaśnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts