Jump to content

BUG = KLAN

Recommended Posts

Witam wszystkich użytkowników jak i administracje forum i serwerów. Przychodzę tutaj z bugiem a otóż: Na mapie italy2 wziołem wojnę z bambusami ( klan rambo ) i coś się od tego czasu stało a otóż klan rambo się usunął i musiał nowy załozyć, jakiś czas temu Wojtek założył klan Papito  i od tego czasu jak zabijemy kogoś z tamtego klanu wygrywamy wojne i zyskujemy 1400 monet. Lecz ja nie chce mieć klanu usuniętego bo starałem się wbić top1 klan dla nagrody która jest gwarantowanego dla 1 klanu wg informacji. Specjalnie się starałem i co teraz przez głupi bug nie chce stracic nagród proszę zróbcie coś z tym po się napracowałem nadtym

No przydałoby się coś z tym zrobić bo zaczyna to denerwować. Klan Rambo jest mega stratny na tym ponieważ ludzie wpłacili któryś tysiąc na marne... Liczę na jak najszybsze rozwiąznie tego problemu z tymi klanami, ponieważ ludzie nie będą wpłacać na marne monet... A co idzie za tym... Częste bugi= utrata ludzi na serwerze. A jeszcze przez to właściciele klanów mają problemy, skargi itp.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.