Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - nadol69 / DIABLO MOD

Recommended Posts

• Imię
    Jakub
  • Serwer
    DIABLO MOD
  • Mutacja głosu
    Nie
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    X lat temu posiadałem rolę administratora na kilku sieciach, zdażyło się kilka „ważniejszych” ról.
    Amxx myślę że po lekkiej chwili powtórzenia będę mógł ocenić na 9
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego Gametracker
    https://cache.gametracker.com/player/nadol69/193.33.177.156:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Pewnego dnia wszedłem na serwer diablo, miałem pierwszą styczność z tym typem serwera, po czasie gra na tym trybie spodobała mi się i odsunąłem od siebie resztę typów i teraz spędzam na nim dużo czasu który mam przeznaczony na granie.
    Chciałbym zostać administratorem, żeby wspomóc serwer, zdążają się sytuacje gdy gram ze potrzebny jest admin, a akurat nikogo nie ma. Też chciałbym jako admin „wspomóc” serwer aby troszkę to odświeżyć pod względem graczy, są momenty gdzie jest wielu, ale też są momenty czy godziny gdzie graczy jest naprawdę mało. Jestem osobą kompetentna, wielu pasji.
    Stawiając na moją osobę można wiedzieć że każde zadanie zostanie wykonane profesjonalnie.
  • Znajomość komend administratora
    Bardzo dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

+Gracz aktywny

+Dobra znajomość komend admina

+++Po sprawdzeniu bansa otrzymał tylko jedną banicję 

-Czasami są sytuacje że dopytujesz się o regulamin co można a czego nie. Myślę że po takim stażu powinieneś znać zasady szczególnie jeśli chcesz posiadać uprawnienia administratora.

Jestem na TAK według mnie to jest jedna z osób która faktycznie zasługuje na szansę :) 

Szczerze to niewiele mogę powiedzieć o graczu. Parę razy widziałem go na serwerze. Gość niewyróżniający się, nie zapadł mi w pamięci. Z tego co pisze @ Rusek.  wypytujesz o regulamin. Na pułapie chęci wstąpienia w szeregi Administracji powinieneś znać go praktycznie na pamięć, wręcz wnieść coś od siebie i upominać ludzi na serwerze za błędy. GT +-50h gry, staż też nie do końca przekonuje mnie, żeby podjąć  decyzje. 

Wstrzymuje się od głosu.

Spędzam trochę czasu na serwerze i zauważyłem, że bardzo rzadko jest administracja. Z plusów, nocny jest pod steamem, to zawsze poratuje.
 Co do gracza nadol69:
na + aktywność, naprawdę całkiem często go widać + ostatnio ogarnął mikrofon, także może i reszcie zapadnie w pamięć.
AMX wiadome, przypomni sobie.
Do poprawy tylko znajomość regulaminu.
Jestem na tak. Pozdrawiam SkandaL

Witaj,

Przyjmuje na okres próbny 2 tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale - link - a następnie odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości.

Pozdrawiam.

Twoja aplikacja została przyjęta!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...