Vetto Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Już tłumaczę o co chodzi z tematem. Jako iż ściągnie gier z internetu jest piractwem, proponuję dodać "zwiększony exp" dla STEAM'owych graczy. Exp byłby zwiększony nie za dużo, tylko o 1 exp więcej za każde zabicie. np. VIP 8 exp za zabicie - STEAM'owy VIP 9 exp za zabicie i tak samo w przypadku gracza STEAM'owego bez VIP'a. Mówiąc krótko, STEAM'owy gracz ma dodatkowo +1 exp za zabicie. Rozumiem, że ta propozycja może się nie spodobać większości graczy nonsteam, lecz uszanujcie to, że my wydaliśmy pieniążki na tą przepiękną grę i miło byłoby dostać jakieś bonusy względem tego. Warszawiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaretto Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Szczerze powiedziawszy nie wiem czy by to pykło bo to takie "faworyzowanie" Steamowych graczy do tak samo jak by porównać fanatyka pizzy Np Hawajskiej a fanatyka pizzy Peperoni zarówno jeden jak i drugi będzie faworyzował swój specjał a obniżał drugi Każdy ma równe szanse wiec jestem osobiście na : *Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Patrząc na adminów i graczy to raczej nie przejdzie. Ja osobiście jestem jak najbardziej za. Podpisuje się rękami i nogami pod tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetto Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 (edited) 49 minut temu, Yaretto napisał: Szczerze powiedziawszy nie wiem czy by to pykło bo to takie "faworyzowanie" Steamowych graczy do tak samo jak by porównać fanatyka pizzy Np Hawajskiej a fanatyka pizzy Peperoni zarówno jeden jak i drugi będzie faworyzował swój specjał a obniżał drugi Każdy ma równe szanse wiec jestem osobiście na : *Nie Te porównanie jest troszeczkę nie na miejscu ze względu na to, że jeden i drugi zapłacił za daną pizze - po prostu mają inne gusta. Nie chodzi o żadną faworyzację, tutaj chodzi o fakt, że gracze STEAM'owi wydali pieniądze aby móc grać w tą grę, a oni po prostu sobie ją ściągnęli. Istnieje dużo gier które można ściągnąć ale np. jak ściągniesz nie możesz grać multiplayer (np. BF1, ETS2, GTA V) - chodzi o to że jak coś kupimy, niż sciągniemy, mamy większe możliwości. + istnieją serwery only STEAM, bądź serwery na których gracze STEAM'owi mają dodatkowe bonusy. Edited August 21, 2017 by Vetto Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Godzinę temu, Vetto napisał: Już tłumaczę o co chodzi z tematem. Jako iż ściągnie gier z internetu jest piractwem, proponuję dodać "zwiększony exp" dla STEAM'owych graczy. Exp byłby zwiększony nie za dużo, tylko o 1 exp więcej za każde zabicie. np. VIP 8 exp za zabicie - STEAM'owy VIP 9 exp za zabicie i tak samo w przypadku gracza STEAM'owego bez VIP'a. Tak Ci tylko uświadomię że CS 1.6 jest ogólnie dostępną grą dla każdego podzieloną na wersję Steam i Non-Steam - Ściąganie ns'a nie jest piractwem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetto Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 Teraz, Futuba napisał: Tak Ci tylko uświadomię że CS 1.6 jest ogólnie dostępną grą dla każdego podzieloną na wersję Steam i Non-Steam - Ściąganie ns'a nie jest piractwem. W sumie masz rację, mój błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 a szczerze ? gość nawet całkiem dobrze mówi... nie tylko dobrze mówi ale w innym stopniu... Nie Steam ma +1 Exp za zabójstwo LECZ osoba która 1 raz wchodzi na serwer np te 1/2 Expa więcej na okres 2-3 dni max co do Steam ? jestem na nie.. gdyż tak jak to opisano powyżej .. każdy ma mieć równe szansę... ale w czym to nas najbardziej dziwi ?? TO JEST JAK KUPOWANIE dodatków np na cs VIP'a za 10 zł na miesiąc ... czy też kupno SM na MT2 ... pomysł nawet i nie jest głupi lecz logiczny doplanowanie tego tematu by się przydało aby każdy zrozumiał co mam na myśli. Yaretto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts