Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - ogvr / CSGOMOD

Recommended Posts

• Imię
    Jakub
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    niecałe 2 lata temu byłem administratorem ponad rok jednego z serwera tez go-moda wiec znam zasady i komendy amx
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego Gametracker
    https://www.gametracker.com/player/odj33b/51.83.175.252:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Ponieważ jestem aktywny dalej się uczę i po szkole większość czasu spędzam właśnie na serwerze i zazwyczaj jestem do póznego wieczora. Często podczas mojej rozgrywki pojawiają się gracze którzy nie stosują się do regulaminu skaczą po teksturach nie opuszczają respa na czas albo nie zachowują kultury. Jestem pozytywy lubię rozmawiać i jestem gotów żeby nieść pomoc dla graczy jak i administracji serwera. Zapoznałem się już z regulaminem, nie łamie go, a jeśli mam wątpliwości co do swojej rozgrywki to pytam adminów serwera z tego powodu niektórzy mogą mnie kojarzyć. Gram tylko tutaj serwerowi jestem oddany w 100%
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak
https://1shot2kill.pl/topic/121070-przyjety-podanie-na-admina-ogvr-csgomod/

Nie jestem przekonany ja cię osobiście nie kojarzę ale to przez to , że  mam narazie ograniczony czas ale po ostatnim podaniu w, którym nie zdążyłem się wypowiedzieć to nie przekonujesz mnie pisałeś że "niestety miałem też epizod grania na chetach nie mówie o tych pod f5 czy f2" a jednak o takim zdaniu człowiek ma różne myśli a jeśli jeszcze to admin to taki gracz sobie wejdzie na forum zobaczy że ( aha on grał na chetach i ma admina) to źle by wyglądało jednak trochę na moje oko. Ogólnie GT masz spoko z tego co koledzy piszą zgłaszasz graczy spokojny jesteś więc ufam im, ale mnie nie przekonuje poprzednie podanie z tym że grałeś na chetach i ten ban za skan płotu na forum też mało cię widać. Zostawiam swój głos jako Tak/NIE. 

Na okres próbny to się mogę zgodzić
GameTracker ok
Z kulturą tak +/-
Steam ok
Regulami + - +
Jesteś komunikatywną osobą 
będę cię miał na oku

• Owner
Twoja aplikacja została przyjęta!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...