adieep Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 (edited) Twój nick:adi camper3r Nick gracza/admina: Nicoletta Czas zdarzenia:19:29 Ip i steam id gracza/administratora:? Opis sytuacji:napisalem 1 słowo (kurwa) ( [Zombie - 21] adi camper3r : lkurwaaaa's) i to jeszcze nie dokladnie i dostalem bana na 30 min a wyrazilem sie tak tylko i wyłacznie dlatego ze od czasu do czasu mam bugi ze nie moge sie wgl ruczyc i dopiero po zarazeniu moge Dowód (demko/ss): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Nicoletta [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'odpocznij' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:78736410' [AMXBans] Twoje IP: '^^^^^^^^^^^^^^' [AMXBans] =============================================== prosze wyciagnac z tego jakies konsekwecje przez cala mape odezwalem sie tylko raz i bylo to slowo kurwa i odrazu ban na 30 min wydaje mi sie to troche nie pojete az mnie krew zalewa -_- Edited August 21, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 (edited) Nie powiedziałeś, tylko napisałeś jak juz, a bana dostałeś za to ze nie zarazales Milenki, na lagi mi to nie wyglądało, a co do tego "kurwa" na serwerze obowiązuje kultura, powinieneś dobrze wiedzieć pozdro PS a jak nie możesz się ruszyć to literka q pomaga Edited August 21, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 chcialem ci dac fraga napisalem kurwa a ty odrazu stanelas i dalas mi bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Pierw mnie przyblokowales, wiec moda odpaliłam, stanęłam i obserwowałam co robisz, a ty wchodzisz do jej kompy i stajesz obok jej, pod ścianą dokładnie, patrzę a ona staje naprzeciwko ciebie i ci w głowę strzela, to chyba oczywiście ze współpraca i do tego blokowanie, skończyłam nie mam czasu na dyskusję z tobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 (edited) 8 minut temu, Nicoletta napisał: Pierw mnie przyblokowales, wiec moda odpaliłam, stanęłam i obserwowałam co robisz, a ty wchodzisz do jej kompy i stajesz obok jej, pod ścianą dokładnie, patrzę a ona staje naprzeciwko ciebie i ci w głowę strzela, to chyba oczywiście ze współpraca i do tego blokowanie, skończyłam nie mam czasu na dyskusję z tobą. nie blokowalem cie to po pierwsze a po 2 nie miala lm wiejscie bylo nie strelala mi w glowe to po 3 bo wgl we mnie nie strzselala tylko czekala az ja zarazicie a to ty blokwoalas innych ja zekalem az ja zarazicie stajac pod sciana z chcecia oddania fraga Edited August 21, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
CerVezA Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Co do kultury to napewno nicola dala by Ci najpierw ostrzezenie, a co do bugu zdarza się to czasami jak sie strzela i stawia LM jednoczesnie wystarczy zmienic z karabinu na pistolet/kose i z powrotem na karabin (np 2 x klicknac Q) i znow mozna sie ruszac normalnie ps. Jakby za slowo "kurwa" Nicola kazdego banowala na 30 min to by dzis od rana dala z 500 banow wiec nikt nie uwierzy ze tylko za jedno slowo ten ban Adi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 21, 2017 Author Report Share Posted August 21, 2017 (edited) 6 minut temu, CerVezA napisał: Co do kultury to napewno nicola dala by Ci najpierw ostrzezenie, a co do bugu zdarza się to czasami jak sie strzela i stawia LM jednoczesnie wystarczy zmienic z karabinu na pistolet/kose i z powrotem na karabin (np 2 x klicknac Q) i znow mozna sie ruszac normalnie ps. Jakby za slowo "kurwa" Nicola kazdego banowala na 30 min to by dzis od rana dala z 500 banow wiec nikt nie uwierzy ze tylko za jedno slowo ten ban Adi napisalem to nawet nie uzyla binda ze nalezy zachowac kulture a to byla 1 runda na tej mapie Edited August 21, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Zamykam bo spamować zaczynacie. @♛ NEQU ♛ move ur ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts