Jump to content

skarga nicoletta

adieep
 Share

Recommended Posts

Twój nick:adi   camper3r

Nick gracza/admina: Nicoletta

Czas zdarzenia:19:29

Ip i steam id gracza/administratora:?

Opis sytuacji:napisalem 1 słowo (kurwa) (
[Zombie - 21] adi   camper3r :  lkurwaaaa's) i to jeszcze nie dokladnie i dostalem bana na 30 min a wyrazilem sie tak tylko i wyłacznie dlatego ze od czasu do czasu mam bugi ze nie moge sie wgl ruczyc i dopiero po zarazeniu moge

Dowód (demko/ss):
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Nicoletta ;)
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'odpocznij'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:78736410'
[AMXBans] Twoje IP: '^^^^^^^^^^^^^^'
[AMXBans] ===============================================

prosze wyciagnac z tego jakies konsekwecje przez cala mape odezwalem sie tylko raz i bylo to slowo kurwa i odrazu ban na 30 min wydaje mi sie to troche nie pojete az mnie krew zalewa -_-

Edited by adieep

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nie powiedziałeś, tylko napisałeś jak juz, a bana dostałeś za to ze nie zarazales Milenki,   na lagi mi to nie wyglądało,  a co do tego "kurwa" na serwerze obowiązuje kultura,  powinieneś dobrze wiedzieć  pozdro :)

PS a jak nie możesz się ruszyć to literka q pomaga :)

Edited by Nicoletta

Pierw mnie przyblokowales,  wiec moda odpaliłam, stanęłam i obserwowałam co robisz, a ty wchodzisz do jej kompy i stajesz obok jej, pod ścianą dokładnie,  patrzę a ona staje naprzeciwko ciebie i ci w głowę strzela, to chyba oczywiście ze współpraca i do tego blokowanie,  skończyłam nie mam czasu na dyskusję z tobą. 

8 minut temu, Nicoletta napisał:

Pierw mnie przyblokowales,  wiec moda odpaliłam, stanęłam i obserwowałam co robisz, a ty wchodzisz do jej kompy i stajesz obok jej, pod ścianą dokładnie,  patrzę a ona staje naprzeciwko ciebie i ci w głowę strzela, to chyba oczywiście ze współpraca i do tego blokowanie,  skończyłam nie mam czasu na dyskusję z tobą. 

nie blokowalem cie to po pierwsze a po 2 nie miala lm wiejscie bylo nie strelala mi w glowe to po 3 bo wgl we mnie nie strzselala tylko czekala az ja zarazicie a to ty blokwoalas innych ja zekalem az ja zarazicie stajac pod sciana z chcecia oddania fraga

Edited by adieep

Co do kultury to napewno nicola dala by Ci najpierw ostrzezenie, a co do bugu zdarza się to czasami jak sie strzela i stawia LM jednoczesnie wystarczy zmienic z karabinu na pistolet/kose i z powrotem na karabin (np 2 x klicknac Q) i znow mozna sie ruszac normalnie :D

ps. Jakby za slowo "kurwa" Nicola kazdego banowala na 30 min to by dzis od rana dala z 500 banow :D wiec nikt nie uwierzy ze tylko za jedno slowo ten ban Adi :P

6 minut temu, CerVezA napisał:

Co do kultury to napewno nicola dala by Ci najpierw ostrzezenie, a co do bugu zdarza się to czasami jak sie strzela i stawia LM jednoczesnie wystarczy zmienic z karabinu na pistolet/kose i z powrotem na karabin (np 2 x klicknac Q) i znow mozna sie ruszac normalnie :D

ps. Jakby za slowo "kurwa" Nicola kazdego banowala na 30 min to by dzis od rana dala z 500 banow :D wiec nikt nie uwierzy ze tylko za jedno slowo ten ban Adi :P

napisalem to nawet nie uzyla binda ze nalezy zachowac kulture a to byla 1 runda na tej mapie

Edited by adieep

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.