Jump to content

[Odrzucony] Podanie na admina - ogvr / CSGOMOD

Recommended Posts

• Imię
    Jakub
  • Serwer
    CSGOMOD
  • Mutacja głosu
    Nie
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    niecałe 2 lata temu byłem administratorem ponad rok jednego z serwera tez go moda, w grze mam przegrana nie jedna minutę większość serwerów ma podobny do siebie regulamin.
  • Link do profilu STEAM
  • Link do Twojego Gametracker
    https://www.gametracker.com/player/odj33b/51.83.175.252:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?
    Ponieważ lubie pomogac nie przekłada się to tylko na gry, zazwyczaj jestem pozytywny lubię bardzo rozmawiać znajomość zasad i regulaminu nie jest mi obca tak samo jak komendy amx, w grze mam setki godzin jakbym miał zliczyć wszystkie konta razem, niestety miałem też epizod grania na chetach nie mówie o tych pod f5 czy f2 pisze o tych które się odpala przez injector wiec wiem jak to wszystko dziala i jestem w stanie stwierdzić po dłuższej analizie czy ktos na tym gra... W tygodniu jestem aktywny zazwyczaj wchodzę pograc po szkole i wieczorami po treningach.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera, na który aplikujesz oraz regulaminu administratora
    Tak

mam mutacje jak cos, musialem zle zaznaczyc :d

https://1shot2kill.pl/topic/120862-odrzucony-podanie-na-admina-ogvr-csgomod/

Siema
Konto to chyba pod podanie założyłeś na steam 
Piszesz o znajomości regulaminu a banicja była dodana skan przez płot przed upływem czasu
Piszesz też że "niestety miałem też epizod grania na chetach"
ludzie bez wspomagaczy mogą określić kto jest czysty a kto jest na czitach. 
Po za tym pisząc to ze grałeś na "chetach" to nie wiadomo ,
jeśli został byś tu administratorem czy też byś nie był odpalony . 
To podanie mnie nie przekonuje . Jestem na nie.

Niby ta aktywność w tym tygodniu jakaś masz nie wiadomo czy to się utrzyma 

Epizod o cheatach jako główny powód by być na nie to mnie nie przekonuje każdy kiedyś tego próbował, prościej oceniać czy ktoś gra na wspomagaczach jak się tego spróbuje.  Daj się trochę lepiej poznać pokaż że teraz nie korzystasz z tych wspomagaczy i spróbuj ponownie jak narazie na nie 

• Keeper CS 1.6

Aktywność w tygodniu nie powala i nie wiem czy nie będzie gorszej, a grasz dopiero od ledwo 2 tygodni i ta aktywność średnia jest. Też nie podchodzi mi, że latałeś odpalony i pewnie tutaj na sieci kiedyś też lecz pod innymi nickami, ale plus, że się przyznałeś.
Na ten moment odrzucam.

• Keeper CS 1.6
Twoja aplikacja została odrzucona!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...