Popular Post Frizuu Posted August 20, 2017 Popular Post Report Share Posted August 20, 2017 (edited) Dobry Wieczór/Dzień Bez zbędnego przedłużania. Zaczynajmy!!!!! @sernik Co lub kogo przedstawia avatar? Avatar przedstawia Janusza Korwin-Mikke (Pierwszego tego imienia, Władce Andalów i Pierwszych Ludzi, Obrońce Siedmiu Królestw i prawowitego władce Westeros) na żelaznym tronie z serialu "Gra o Tron". Ogólnie to zdjęcie pochodzi z Pyrkonu (Festiwalu Fantastyki) na którym w 2015 roku pojawił się właśnie Korwin. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje on na moim profilu ponieważ jestem fanem Gry o Tron oraz Korwina. @Ciudziut Co lub kogo przedstawia avatar? Mój avatar przedstawia szympansa.Wizerunek mojego bohatera z obrazka przedstawia palacza marihuany.Zmęczone oczy są skutkiem thc. Maska oznacza , że trzeba się z tym kryć :(. Jak widać mój avatar nie ma żadnych zmartwień jak grupa #420 ;). Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje na moim profilu bo należę do grupy #420 , do której serdecznie zapraszam osoby w temacie ;). @Ex4rius Co lub kogo przedstawia avatar? Na moim avatarze jest ukazana postać z popularnej animacji cs'a z moim nickiem i rangą. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje na moim profilu , ponieważ wygląda lepiej ode mnie , a za wykonanie jest odpowiedzialny jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) grafików jakich posiada ta sieć, a mianowicie - @Conte[URLOP]. @BeMaX Co lub kogo przedstawia avatar? Piękną płeć która wypuszcza tęczę Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Bo jest Ładny @DyLu Co lub kogo przedstawia avatar? Przedstawia dwa znaki zapytania. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Jestem człowiekiem zagadką i ciężko mnie zrozumieć. @Volt Co lub kogo przedstawia avatar? Mój avatar przedstawia Graya Fullbustera z anime Fairy Tail. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje na moim profilu, ponieważ dla mnie jest to najlepsza postać z tego anime. Dziękuje za przeczytanie POZDRAWIAM!!! ~Teodorek Edited August 20, 2017 by TeodorekXD Divine Paul , sernik , metrolii and 7 others 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciudziut Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Całkiem spoko, wchodząc w ten wątek po tytule myślałem, że będzie to bezsensowne "kupsko" (żeby nie wypowiedzieć się wulgarnie), jednak widzę, że niektóre avatary mają drugie dno i dla niektórych mają specjalne znaczenie. + .:Mult!K!L:. and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 @DyLu haxior jestes, a nie człowiek zagadka. Konto 4h od razu cheaty kupiłes, nawet avataru Ci sie zmienić nie chciało @Volt @Titania chyba będzie sprzeczka Zaa mało, czekam na więcej za tydzien =D DyLu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Wiem czym jest spowodowana tak mała ilość ciekawostek, ale wybaczam. @Volt Gray! Chyba mamy coś do załatwienia! metrolii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolii Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Plusik poleciał gut robota @Titania tylko nie po twarzy bo poskarżę się dla Miry! Titania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts