Keeper Board j4ckob. Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! W tym temacie macie okazje zadawać pytania dla naszej Właścicielki TS3 @ Gosia ?! ZASADY Q&A Pytania możecie zadawać do dnia 25.09.2024 godz. 23:59. WZL , LuffyTeil , Titania and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/ Share on other sites More sharing options...
Patryk. Posted September 22, 2024 Share Posted September 22, 2024 Widzę mało chętnych to coś napiszę by @ Gosia ?! miała przyjemność na coś odpowiedzieć 1. Jaki tryb w grze cs 1.6/cs2 najbardziej lubisz? 2. Co uważasz o pizzy z ananasem? 3. Z racji, że kobiet o wiek się nie pyta napisz ile masz wiosenek 4. Psy czy koty? 5. Z czego czerpiesz przyjemności na co dzień? 6. Gdybyś do wydania miała 10.000 zł jak byś je rozporządziła? 7. Pracujesz czy się uczysz? 8. Uważasz, że każdy zasługuje na 2/3 szansę jeżeli popełnił ten sam czyn kolejny raz? 9. Tolerujesz małe kłamstwa? 10. Gdybyś miała trafić na bezludną wyspę to z kim z sieci i dlaczego? 11. Opisz przeciwieństwo siebie 12. Co najbardziej motywuje Cię do działania? 13. Masz jakiś ulubiony cytat? 14. Seriale poleć kilka bo skończyłem "Tulsa King" i nie mam co oglądać 15. Miejsce do którego wybrałabyś się na wymarzone wakacje? 16. Wydaje Ci się, że życie to film, a ty jesteś główną aktorką? 17. Jakieś ulubione wspomnienie z dzieciństwa? może być kilka 18. Masz jakieś marzenia, które udało Ci się już zrealizować? 19. Standardowo KISS MERRY KILL XD Zasady jak zwykle przydzielasz osobę i podajesz powód, zaczynajmy: @ Kaxoli @ WZL @ GolompPowietrzny Kiss: Marry: Kill: 20. Wierzysz w przeznaczenie? 21. Masz jakieś osiągnięcie, z którego jesteś najbardziej dumna? 22. Czy Twoim zdaniem Piramidy zbudowali ludzie czy obca cywilizacja maczała w tym swoje ręce? 23. Jest jakaś praca, której nie chciałbyś wykonać nawet jeśli była by dobrze płatna? 24. Dobrze gotujesz jeśli tak Twoje popisowe danie to? 25. Lubisz ryzykować? 26. Masz jakiś talent i chcesz się nim pochwalić? 27. Ulubiona piosenka? 28. Kuchnia polska czy japońska? 29. Planujesz wszystko z wyprzedzeniem czy raczej jesteś spontaniczną osobą? 30. Noc czy dzień? 31. Oglądasz fame mma i tym podobne gale czy bardziej unikasz patogal? 32. Rzeczy, które według Ciebie powinna mieć każda kobieta przy sobie min. 3 takie rzeczy? 33. Długo już z @ Paweł. jak się poznaliście? 34. Chciałabyś z dnia na dzień stać się bogata czy wolisz bardziej sama do czegoś dojść? 35. Lubisz śpiewać? 36. Imię dla chłopca i dziewczynki jak planujesz dzieci rzecz jasna 37. Widzę technik dalej na koncie co dalej naprawiasz po Pawle? 38. Widzę, że na sieci konto w 2018 czyli dwa lata po mnie. Co sądzisz o tamtym okresie, pamiętasz coś jak dołączałaś na sieć? 39. Masz jakieś źródło inspiracji na co dzień? 40. Napisz coś o społeczności 1s2k LuffyTeil , dredek , Paweł. and 4 others 7 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/#findComment-9226898 Share on other sites More sharing options...
Owner dredek Posted September 24, 2024 Share Posted September 24, 2024 Jak zaczęła się Twoja przygoda z prowadzeniem serwera aktualnego serwera TeamSpeak3? Gdybyś mogła dodać jedną nową funkcję na naszej sieci, co by to było i dlaczego? Czy masz jakąś rutynę przed uruchomieniem komputera, np. ulubioną kawę lub muzykę? Jaką supermoc chciałabyś mieć, aby ułatwić sobie życie? Gdybyś mogła spędzić dzień z dowolnym użytkownikiem forum, kogo byś wybrała i dlaczego? Jak radzisz sobie z trudnymi sytuacjami? Masz jakieś sprawdzone metody? Jakie jest Twoje ulubione zajęcie poza PC? 3 rzeczy, które zmieniłabyś na sieci? 3 osoby, które Twoim zdaniem zasługują na wyższą posadę na sieci? Czy to prawda, że @ Paweł. bardzo dobrze gotuje? Paweł., September 24, 2024 Stary, to 10 pytanie to wiadomo, że tak. Nawet nie musiales go zadawać Gosia ?! , j4ckob. , Patryk. and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/#findComment-9227247 Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted September 25, 2024 Share Posted September 25, 2024 1. Jakie było Twoje najlepsze a jakie najgorsze chlanie? 2. Tom czy Jerry? 3. Joint, bongo czy lufka? 4. Chcesz kupić bydgoską kanapę? 5. Zapalimy jointa w Holce? 6. Zawódzie czy wełnowiec? Gdzie lepsze wspomnienia? 7. Dlaczego łysa nie jest łysą? 8. Dlaczego łysy walnął o kant kuli, jak kula nie ma kantów? 9. Dwa najlepsze wspomnienia ze wspólnych imprez? 10. Asta czy Yuji Itadori? 11. Manga czy anime? 12. Kiedy obejrzysz ze mną Death Note? 13. Dlaczego w grabieżnicy nie ma żubrów? 14. Czy w lewiatanie wzbogacili asortyment wysokoprocentowy? 15. Z jakiej ostatniej promocji skorzystałaś w biedronce? 16. A w lidlu? 17. Jak sobota, to do lidla czy jednak biedra albo żabka? 18. Parking jest tam ram pam pam pam? 19. Jak często respią się wódki w Kato? 20. Czy zrespienie wódki można nazwać cudem czy zrządzeniem losu? 21. Czy wbierzesz się ze mną na występ Kate Ryan w Energy 2000 w Przytkowicach? 22. Czy uważasz, że powinnyśmy się ponownie wybrać na Jasną Górę do Częstochowy? 23. Jakie najlepsze wspomnienie masz związane ze mną? 24. Chciałabyś się turlać jak mała panda? 25. Czy bycie starą bardzo uprzykrza Ci życie? 26. Czy to już czas na balkonik? 27. Co myślisz o Łysej Dilli? 28. Czy ponownie zaśpiewałabyś ZOMBIE w bydgoskim tunelu w środku nocy? 29. Pamiętasz jak Madzia chciała składać CV w cortezie jak byłyśmy po wódkę? (kolejną xD) 30. Pamiętasz bladą du**ę Łysej? 31. Dlaczego IQOS'em otwierasz piwo? 32. Jak tam było po Buldaczku 3x spajsi? 33. Myślisz, że na najbliższym spotkaniu będzie pita wódeczka? 34. Może w końcu whiskey, które nigdy nam nie wyszło? 35. Czy uważasz, że Łysa już powinna nosić pampersy? 36. A Ty? 37. Kupiłabyś Opla? 38. A może Multiple? 39. Chcesz udomowioną małpę na dwa tygodnie? 40. Kiedy następne zerowanko? Patryk. , LuffyTeil , Titania and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/#findComment-9227463 Share on other sites More sharing options...
LuffyTeil Posted September 26, 2024 Share Posted September 26, 2024 Czas zadawania pytań minął w dniu wczorajszym. Prosiłbym Cię @ Gosia ?! abyś na nie odpowiedziała w tym temacie. j4ckob. and Gosia ?! 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/#findComment-9227496 Share on other sites More sharing options...
Owner DD2 Gosia ?! Posted September 26, 2024 Share Posted September 26, 2024 Pytania od @ Justi 1. Jaki tryb w grze cs 1.6/cs2 najbardziej lubisz? W CS 1.6 zdecydowanie jest to po prostu klasyczne DD2, nie lubię zbytnio udziwnień. W CS2 nie grywam w ogóle na serwerach, więc ciężko jest mi powiedzieć. 2. Co uważasz o pizzy z ananasem? Sama bym nie zamówiła, ale kto co lubi, każdy ma inne kubki smakowe. 3. Z racji, że kobiet o wiek się nie pyta napisz ile masz wiosenek. Od paru lat świętuję osiemnaste urodziny xD. 4. Psy czy koty? Bardzo lubię oba zwierzątka, jednak jak już będę miała swój dom, rodzinę, to zdecydowanie chciałabym bardziej psa. 5. Z czego czerpiesz przyjemności na co dzień? Z małych rzeczy, naprawdę wiele nie potrzebuję do tego, aby się cieszyć lub być radosną. Nauczyłam się doceniać to, co mam, dlatego staram się czerpać przyjemność i satysfakcję z każdego momentu. 6. Gdybyś do wydania miała 10.000 zł jak byś je rozporządziła? Mnie się pieniądze nie trzymają, nie potrafię oszczędzać. Zapewne wzięłabym pod pachę Pawła i pojechalibyśmy w jakieś fajne miejsce. Staram się przekonać malutkimi krokami do podróżowania, więc może to byłby dobry ruch. W każdym bądź razie wydałabym to na przyjemności. 7. Pracujesz czy się uczysz? Aktualnie studiuję. 8. Uważasz, że każdy zasługuje na 2/3 szansę jeżeli popełnił ten sam czyn kolejny raz? Bardzo dużo zależy od sytuacji, niektóre rzeczy są po prostu niewybaczalne. Jestem w stanie dać komuś drugą szansę, aczkolwiek przychodzi mi to z trudem. Samo zaufanie nie przychodzi mi łatwo, więc ciężko je później odbudować. Natomiast uważam, że “do trzech razy sztuka” to jest totalnie jakaś pomyłka, nigdy nie powinno się non stop powierzać kredytu zaufania. Rozumiem, że raz może się komuś noga podwinąć, ale z kolejnym razem to po prostu sekwencja i taką osobę najlepiej kopnąć w du**ę. 9. Tolerujesz małe kłamstwa? Tak, jeżeli nie mają one potem wpływu na dalszą relację. Czasem mówi się, że lepiej czegoś nie wiedzieć niż nie móc zasnąć, więc raczej brnęłabym ku temu. 10. Gdybyś miała trafić na bezludną wyspę to z kim z sieci i dlaczego? Z @ Vanilla. Jestem przekonana, że ledwo przeżyłybyśmy dzień, aczkolwiek na pewno byłyby to jedne z najlepszych chwil w moim życiu xD 11. Opisz przeciwieństwo siebie Zawistna, niekulturalna, podła. 12. Co najbardziej motywuje Cię do działania? Chyba chęć pokazania bliskim, że jak coś sobie obiorę za cel, to nie rzucam słów na wiatr, tylko małymi krokami zmierzam do mety. Miałam wcześniej przez niektóre sytuacje ogromne problemy z motywacją i wiarą w siebie, jednak to tylko siedzi w głowie, jeżeli ktoś jest uparty jak osioł, to zawsze da radę 😉. 13. Masz jakiś ulubiony cytat? “W świecie, w którym możesz być kimkolwiek - bądź miłym.” 14. Seriale poleć kilka bo skończyłem "Tulsa King" i nie mam co oglądać Ło Panie, ja ostatnio to w ogóle nie jestem serialowa. Chwilę coś porozmawialiśmy o serialach na chatboxie, więc takich oczywistych nie będę wymieniać. Do głowy mi przychodzi “Nawiedzony dom na wzgórzu” i od tych samych twórców “Nawiedzony dwóch w Bly” - szczególnie drugi sezon zapadł mi w pamięci, polecam serdecznie. 15. Miejsce do którego wybrałabyś się na wymarzone wakacje? Marzy mi się niesamowicie Japonia lub wyspy Skellig, ten klimat jest nie do opisania... 16. Wydaje Ci się, że życie to film, a ty jesteś główną aktorką? Nie, stąpam raczej racjonalnie po ziemi, więc ciężko mi przyrównać to do filmu. Bardziej powiedziałabym, że jak książka, aczkolwiek to od nas zależy w jaki sposób ją zapiszemy. 17. Jakieś ulubione wspomnienie z dzieciństwa? może być kilka Wspomnienia z moją babcią zawsze będą mi bliskie sercu. Pamiętam, jak jeździłam do niej - piękny, duży ogródek, piesek, niedaleko jezioro, takich beztroskich momentów się po prostu nie zapomina. 18. Masz jakieś marzenia, które udało Ci się już zrealizować? Na ten moment nie. Większość to są cele do osiągnięcia, a nie marzenia. Jakbym miała odpowiedzieć na pytanie czy zrealizowałam niektóre plany, to odpowiedziałabym, że tak. 19. Standardowo KISS MERRY KILL XD Zasady jak zwykle przydzielasz osobę i podajesz powód, zaczynajmy: @ Kaxoli @ WZL @ GolompPowietrzny Kiss: @ Kaxoli - nie znam, aczkolwiek musi być solidarność jajników. Marry: @ WZL – dziwnie tak z synem XD Znamy się kupe czasu, połowę z niego pewnie mnie denerwował, ale zawsze będę mieć sentyment do niego przez super wypady do Kato i adminowanie na poprzednim TS3. Kill: @ GolompPowietrzny – bo obraża szpaka kappa. A tak poważnie to wybór prócz WZLa jest totalnie randomowy, wybacz Gołąbek, jesteś super <3. 20. Wierzysz w przeznaczenie? Nie wierzę. 21. Masz jakieś osiągnięcie, z którego jesteś najbardziej dumna? Chyba samo to, że jestem teraz na studiach jest dla mnie powodem do dumy. Już na koniec edukacji maturalnej byłam tak rozleniwiona, że może i sama nie wierzyłam, że tak się to potoczy. Fajnie w każdym bądź razie, że odzyskałam zapał. 22. Czy Twoim zdaniem Piramidy zbudowali ludzie czy obca cywilizacja maczała w tym swoje ręce? Panie, zadajesz trudne pytania. 23. Jest jakaś praca, której nie chciałbyś wykonać nawet jeśli byłaby dobrze płatna? Raczej oczywistym wyborem jest od razu coś cielesnego, trzeba się szanować. Nie podjęłabym się też pracy, przez którą nie mogłabym się praktycznie w ogóle widywać z rodziną. 24. Dobrze gotujesz jeśli tak Twoje popisowe danie to? Myślę, że gotuję poprawnie, a czy dobrze to raczej pytanie do innych, mi smakuje. Nie nazwałabym to czymś popisowym, ale chyba placki ziemniaczane po węgiersku. 25. Lubisz ryzykować? Musiałbyś nakreślić sytuację. Lubię zabetować jakis kupon, ale nigdy nie grałam przykładowo w kasynie. W życiu codziennym raczej staram się mieć wszystko poukładane niż jakbym miała ryzykować czymkolwiek, co mogłoby pójść nie po mojej myśli. 26. Masz jakiś talent i chcesz się nim pochwalić? Bardzo dobrze wychodzi mi panchowanie i gaszenie Pawła. 27. Ulubiona piosenka? kartky – ballada o panu lusterko | Indila - Dernière Danse 28. Kuchnia polska czy japońska? Polska, natomiast nie pogardzę domowym sushi. Po powrocie do Katowic planuję wybrać się też w końcu na ramen. 29. Planujesz wszystko z wyprzedzeniem czy raczej jesteś spontaniczną osobą? Muszę mieć zaplanowane wcześniej. Chyba, że sobie popiję, to wtedy mam tak spontaniczne, a zarazem głupie pomysły, że lepiej w to nie wnikać. 30. Noc czy dzień? Zdecydowanie noc. Kocham ciszę i ciemność, jakkolwiek to brzmi. Lepiej również mi się myśli nocą, dlatego jakieś przygotowania do sesji na studiach tylko wypadały nocą. 31. Oglądasz fame mma i tym podobne gale czy bardziej unikasz patogal? Teraz rzadziej, ale jubileuszową widziałam. Czy jestem zadowolona? Nie. Zastanowię się x razy następnym razem czy w ogóle warto tracić czas. Nadmienię jeszcze, że oglądam tylko gale, bo te wszystkie konferencje, to dla mnie jakieś jedno wielkie nieporozumienie. 32. Rzeczy, które według Ciebie powinna mieć każda kobieta przy sobie min. 3 takie rzeczy? Telefon, chusteczki, portfel. 33. Długo już z @ Paweł. jak się poznaliście? No i teraz wychodzi, jak świetną mam pamięć xD Ponad 2 lata samej znajomości na pewno będzie. Poznaliśmy się na poprzedniej sieci. 34. Chciałabyś z dnia na dzień stać się bogata czy wolisz bardziej sama do czegoś dojść? Jeżeli bez wysiłku można byłoby zyskać łatwy pieniądz to czemu nie. Moje cele bym i tak spełniła, a co lepsze - gotówka pozwoliłaby mi jeszcze je bardziej rozwinąć. 35. Lubisz śpiewać? A lubię. 36. Imię dla chłopca i dziewczynki jak planujesz dzieci rzecz jasna Chciałabym mieć córkę, ale jeszcze aż tak bardzo nie wybiegam w przyszłość. 37. Widzę technik dalej na koncie co dalej naprawiasz po Pawle? Nic nie widziałeś, to fatamorgana... xD 38. Widzę, że na sieci konto w 2018 czyli dwa lata po mnie. Co sądzisz o tamtym okresie, pamiętasz coś jak dołączałaś na sieć? Zapomniałam, że w ogóle tutaj kiedyś konto założyłam, nawet nie wiem do czego mi było potrzebne, dlatego nic zupełnie nie mogę powiedzieć o tamtym okresie. Wydaje mi się, że jedyne co, to grałam sobie nocami na DD2. 39. Masz jakieś źródło inspiracji na co dzień? Raczej nie. 40. Napisz coś o społeczności 1s2k Hmm. Jestem naprawdę wdzięczna, że tak miło nas przyjęliście. Kto ma wiedzieć ten wie, że może i nam wcześniej z pewnych względów nie było po drodze. Chciałabym Was na spokojnie poznać, bez żadnego pośpiechu, ale na to przyjdzie czas. Zakończyłam niedawno 6-letnią przygodę z forum, dlatego na razie małymi kroczkami staram się przekonać. Tyle co zauważyłam na chatboxie to mogę powiedzieć, że trafiliśmy do sympatycznych osób, zaangażowanych w swój projekt. Co dalej – przyniesie czas. Pytania od @ dredek Jak zaczęła się Twoja przygoda z prowadzeniem aktualnego serwera TeamSpeak3? Zaczęła się ona około 2 lata temu, gdy razem z @ ElementaR odkupiłam TS3 od poprzedniego jego właściciela. Włożyliśmy w niego mnóstwo serca i kasy, bo co chwilę nam bili w niego, aczkolwiek na sam koniec był bardzo dobrze wypieszczony, jednakże brakowało osób. Po wielu przekonywaniu się (bardziej to ja byłam zawzięta, bo jednak to było takie dziecko) zrobiliśmy fuzję z @ Wika. i @ Fifat. , pewnie z pół roku już mamy serwer w czwórkę. Myślę, że całkiem dobrze idzie nam wspólne prowadzenie serwera. Gdybyś mogła dodać jedną nową funkcję na naszej sieci, co by to było i dlaczego? Brakuje mi automatycznego głosowania na serwery, a bardziej automatycznego przerzucania kart na następne głosowanie, w momencie jak oddamy głos na poprzedni. Czy masz jakąś rutynę przed uruchomieniem komputera, np. ulubioną kawę lub muzykę? Właśnie chyba byłby to youtube i włączam muzykę, później facebook i forum. Kawy nie pijam od ponad roku. Jaką supermoc chciałabyś mieć, aby ułatwić sobie życie? Jakąś super inteligencję, daje to mega dużo możliwości w dzisiejszym świecie. Gdybyś mogła spędzić dzień z dowolnym użytkownikiem forum, kogo byś wybrała i dlaczego? @ Rudzia – znowu byśmy sobie zrobiły drineczki, nie wysiadły na dobrym przystanku i z braku innych możliwości poszłybyśmy nad fontannę do parku haha. Jak radzisz sobie z trudnymi sytuacjami? Masz jakieś sprawdzone metody? Niegdyś wychodziłam na papierosa, ale teraz w 90% przypadkach już przestałam to robić. Chyba jako tako nie mam swojej metody, trzeba być przede wszystkim opanowanym i nie panikować, a reszta jakoś się rozwiąże. Jakie jest Twoje ulubione zajęcie poza PC? Pewnie byłyby to spotkania ze znajomymi. 3 rzeczy, które zmieniłabyś na sieci? Pomidor, nie mi oceniać. Nie wsiąkłam jeszcze na tyle, aby zobaczyć jakieś rażące rzeczy, które faktycznie koniecznie wymagają zmian. 3 osoby, które Twoim zdaniem zasługują na wyższą posadę na sieci? Hmm, ja jestem jeszcze z tych osób, które są za hierarchią, dlatego przede wszystkim z biegiem czasu pewnie chciałabym zobaczyć @ Tugeza w czerwonych. Osoba, która od razu mi się kojarzy to @ Vanilla. , myślę, że kiedyś będzie aspirować na moderatora, więc tutaj mogę Panią polecić. Tak samo @ LuffyTeil robi znakomitą robotę, więc w zależności, co będzie chciał dalej robić. Na pewno zasługuje na wyróżnienie i uważam, że jeżeli postawi na swoim, to będzie miał możliwość wspięcia się wysoko. Czy to prawda, że @ Paweł. bardzo dobrze gotuje? Czasem zgotuje mi ból głowy, bo chyba nie mówisz o nim i gotowaniu jedzenia xD. Pytania od @ Vanilla. 1. Jakie było Twoje najlepsze a jakie najgorsze chlanie? Najlepsze i zarazem najgorsze chlanie było na moich poprzednich urodzinach. Najlepsze, bo oczywiście miałam wspaniałych ludzi obok i spędziłam świetnie czas, tylko, że później byłam po tym melanżu chora. Zdychałam strasznie i nie mogłam pójść przez to na koncert Kartkiego. 2. Tom czy Jerry? Tom, bo kicia. 3. Joint, bongo czy lufka? Lufka, po dwóch pozostałych by mnie wywaliło z butów xD 4. Chcesz kupić bydgoską kanapę? Tak, pyszniutka była <3 5. Zapalimy jointa w Holce? Czy jointa to się zastanowię, aczkolwiek coś na pewno, masz to jak w banku! 6. Zawódzie czy wełnowiec? Gdzie lepsze wspomnienia? Kurcze, nie wiem. Na Wełnowcu były lepsze imprezy, ale jednak coś jest w tym Zawodziu, że jakoś lepiej je wspominam. Może to dlatego, że większość osób to właśnie tam pierwszy raz poznałam. Też wpływa na to, że @ Rudzia potem z nami nie mieszkała, a jednak shoty o 4 rano lub serial o 7 jest niezapomniany. 7. Dlaczego łysa nie jest łysą? Jak nie jest jak jest? 8. Dlaczego łysy walnął o kant kuli, jak kula nie ma kantów? Mogłam się spodziewać, że to właśnie takie pytania będziesz zadawać hahah. 9. Dwa najlepsze wspomnienia ze wspólnych imprez? Jedno chyba byłoby w Bydgoszczy z Tobą i Madzią, jak późno w nocy poszłyśmy do całodobowego ubrane w dresy i śpiewałyśmy w tunelu. Drugie to przebieranki w onesia lwa lub w mundur - każdego to czekało i nadal czeka. 10. Asta czy Yuji Itadori? Asta - rozwój postaci i jego charakteru jest po prostu świetny. Bardzo dobrze oglądało mi się całe anime. 11. Manga czy anime? Anime, manga tylko do zaspokojenia ciekawości. Za to bardzo dużo czytam manhwy i webtoonów. 12. Kiedy obejrzysz ze mną Death Note? Jak skończysz ze mną w końcu She-rę i Mashle wrr. 13. Dlaczego w grabieżnicy nie ma żubrów? Te, grabisz sobie tą grabieżnicą. Żubrów nie ma, ale są dziki! 14. Czy w lewiatanie wzbogacili asortyment wysokoprocentowy? Są różne smaki Gorzkiej Żołądkowej, które musimy wypróbować, czekam na Ciebie. 15. Z jakiej ostatniej promocji skorzystałaś w biedronce? Dosłownie dzisiaj na odświeżacze do łazienki przy zakupie 2 taniej xD 16. A w lidlu? O jeju nie pamiętam, ale pewnie piwko. 17. Jak sobota, to do lidla czy jednak biedra albo żabka? Z tych trzech sklepów zdecydowanie lidl. Do biedronki zazwyczaj jeździłam po mięso. Teraz daleko wszędzie, więc zostaje tylko Aldi i Żabka. 18. Parking jest tam ram pam pam pam? Pij mniej. 19. Jak często respią się wódki w Kato? Hahah śmieszy mnie to tym bardziej, że właśnie ostatnio o tym wspominałaś. Sytuacja jedna na milion, bo chlory wszystko wypiją xD 20. Czy zrespienie wódki można nazwać cudem czy zrządzeniem losu? Myślę, że zadziała się wola niebios. 21. Czy wbierzesz się ze mną na występ Kate Ryan w Energy 2000 w Przytkowicach? Zobaczymy, staram się coraz bardziej nastawiać pozytywnie na takie rzeczy. 22. Czy uważasz, że powinnyśmy się ponownie wybrać na Jasną Górę do Częstochowy? Nawet by się nam przydało xDD @ Titania po wielkiej podróży potem poleje nam chłodnego bimberku. 23. Jakie najlepsze wspomnienie masz związane ze mną? Będę bardzo dobrze wspominać nasze pierwsze spotkanie. Pierwsze siedzenie nad wodą, picie i spacer do blisko 5 rano do Górek, jeżdżenie na czyimś rowerze i przeskakiwanie przez płoty haha . 24. Chciałabyś się turlać jak mała panda? Yy, nie. 25. Czy bycie starą bardzo uprzykrza Ci życie? Aha, Ty mendo. Jak ja jestem stara, to Ty już powinnaś pukać od spodu ziemi xD (żarciki) 26. Czy to już czas na balkonik? Dla Ciebie? No przydałoby się. Nocnik dostaniesz wcześniej kappa 27. Co myślisz o Łysej Dilli? Może być to cudowny kebab, muszę jeszcze kiedyś przyjechać do Bydgoszczy i spróbować go z Wami. 28. Czy ponownie zaśpiewałabyś ZOMBIE w bydgoskim tunelu w środku nocy? Tak! Bardzo dobrze to wspominam, jedynie szkoda mi tej dziewczyny, co szła za nami haha. 29. Pamiętasz jak Madzia chciała składać CV w cortezie jak byłyśmy po wódkę? (kolejną xD) Całe szczęście, że ja wtedy na zewnątrz stałam, chociaż trochę żałuję, bo pewnie też ładnie bym tam kisła xD 30. Pamiętasz bladą du**ę Łysej? We nie przypominaj, ale przynajmniej tatuaże fajne miałaś haha. 31. Dlaczego IQOS'em otwierasz piwo? Jak się spotkamy to Ci pokażę jak wytarte są wejścia. A czemu? No bo nie mam już pod ręką zapalniczek, sad. 32. Jak tam było po Buldaczku 3x spajsi? Zjadłam całego przeca, ale potem mnie wycięło na parę dobrych godzin, mega ból żołądka. 33. Myślisz, że na najbliższym spotkaniu będzie pita wódeczka? A to jeszcze masz jakieś zawahania? Oczywiście, że będzie. 34. Może w końcu whiskey, które nigdy nam nie wyszło? Piłyśmy rum, a jest podobny... 35. Czy uważasz, że Łysa już powinna nosić pampersy? Ewidentnie! Starość, nie radość, pamiętaj. 36. A Ty? Ja jeszcze jestem młodym Bogiem. 37. Kupiłabyś Opla? Szczerze? Tak. Jak jeszcze byłam tym podjarana to właśnie na pierwsze auto chciałam Opla. Od wielu lat ojciec jeździ i sobie chwali, więc też w sumie chciałam zacząć od tego. 38. A może Multiple? Podziękuję, aczkolwiek nadal lepiej niż na nogach. 39. Chcesz udomowioną małpę na dwa tygodnie? Miałam już Ciebie na 5 dni, to prawie to samo haha. 40. Kiedy następne zerowanko? Jak przyjadę do Katowic to na kamerkach lub jak wbiję do Holandii do Ciebie, to wtedy już wspólnie wyzerujemy. Dziękuję wszystkim za pytanka . Nie wiem czy można nominować, aczkolwiek chciałabym zaproponować łysą @ Vanilla. , żeby teraz ona odpowiedziała na pytania. Fifat. , Titania , Patryk. and 9 others 11 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/120489-qa-gosia/#findComment-9227501 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts