Gumek Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Nick w grze:Gumek Wiek:24 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Gumek/193.33.177.12:27061/ Steam/Non Steam? (Link do profilu):Non Steam Doświadczenie adminowskie:3 razy byłem adminem na serwerach COD MOD Znajomość komend AMXX (skala 1-10):6 (To tylko kwestia przypomnienia) Dlaczego Ty?:Jestem spokojnym i bezkonfliktowym graczem. Chciałbym móc wspierać ten serwer i pilnować porządku, aby wszystkim miło się grało. Jeśli dostanę szansę, na pewno to udowodnię Tyle ode mnie, krótko i na temat bez jakiejś cukierkowej otoczki Kontakt:Jeśli zostałbym adminem zakupiłbym steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damedanco123 Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 na NIE ! -nie widziany na serwerze -nie znany podanie twoje to chyba jakaś kpina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Nie spełniasz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts