HaQ Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Mam problem z wejściem na serwer. Kiedy chce wejść na serwer to jest coś takiego jakby nie istniał nie mam bana ani nic wiecie co mogę zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Steam czy ns? Jeżeli ns to spróbuj przez konsolę wpisz w konsoli conect IP SERWERA, Spróbuj przeinstalowac cs. Podaj mi swoje ip, możliwe że trafiłeś na zbanowane ip, co się czasem powtarza, możliwe że grał ktoś z twoim ip u nas i dostał bana. Możesz też spróbować zresetować router kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Dostałeś wcześniej bana od serwera. Też Mi się to zdarza. Nie ma żadnej informacji lecz wywali Cię z serwera i go nie wyszukuje. To po 5 minutach się kończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts