-TorP- Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) Witam , a może w celu urozmaicenia serwera na którym spędzamy tyle czasu zorganizować jakiś mały turniej w którym potworzyłyby się małe zespoły i do wygrania by były np jakies skiny dla zwycięskiego zespołu lub euro .. myślę że na tyle osób ile odwiedza ten serwer nie było by problemu a zainteresowanie by było duże . Może warto spróbować co nam szkodzi .. zawsze to jakaś większa adrenalinka grać o coś .. jeśli macie lepsze propozycje co do nagród i stworzenia np raz w miesiącu jakiegoś turnieju piszcie a może Administratorzy , Admini a przede wszystkim Gracze podejmą wyzwanie i coś fajnego się stworzy . Pozdrawiam -TorP- Edited August 17, 2017 by -TorP- Stefek_PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 17, 2017 Support Admin Report Share Posted August 17, 2017 Z turniejami jest tak, że jestem przeciwny... Doświadczenie pokazuje, że nie da się tego sprawnie zorganizować, bo każdy ktoś coś często i nie ma jak nawet zebrać rozsądnie składu... Poza tym nie wyłączysz serwera dla innych graczy, a jak sobie taki turniej na otwartym dla wszystkich serwerze wyobrażasz? Poza tym jak sponsorujesz nagrody, to tu by było z głowy jedno chociaż... Od razu ta propozycja zostaje przeze mnie odrzucona... Gracze mają słomiany zapal i na tym się zawsze kończy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 17, 2017 Support Admin Report Share Posted August 17, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts