Wikaa<3 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) Twój nick:Wikaa<3 Nick gracza/admina: @xartE IP/SID: 185.148.64.33 , admina znacie Data i czas zdarzenia: to bylo ok 21:20 , weszlam do ct byl tam martyr i XartE , chcialam im "pomóc" . Gdy XartE prowadzil runde w dyskotece to ja odeszlam i pozniej wrocilam i nie slyszalam muzyki , to podeszlam i ja kliknelam , aby wlaczyc ,a zapomnialam ze daleko bylam to nie slyszalam , a on zaczal przerzucac mnie do tt i dal mi "bana" na ct ,chociaz nic nie pisze w amxban"sie , chcialabym po prostu jakies wyjasnienia . Dowody(ss/demko): @Martyr niech ktos sie tym zajmie bo ja nie wiem o co chodzi ss.bmp Edited August 17, 2017 by Wikaa<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Przeszkodziłaś w prowadzeniu rundy, dlatego xartE się wkurzył i Cię przeniósł, ale mniejsza o tym. Notorycznie dostaje skargi, że przeszkadzasz, gdy ktoś prowadzi tj. prowokujesz więźniów i Cię wtedy zabijają, po czym runda się pierdzieli lub mówisz przez mikro niepotrzebnie. Bana na ct Ci zdejmę przy następnej okazji lub jak jakiś admin będzie widział Wike to niech jej zdejmie, lecz uprzedzam, że to Twoja ostatnia szansa na poprawę. Wikaa<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rytraM Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts