wojtas1 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Witam. Odesłano mnie na ten dział. Problem dotyczy tego, ze rano mapy nie chcą się zmieniac, zgłoszono mi to wczoraj, wiec postawnowilem sprawdzić (akurat teraz mam nocki), wiec poczekałem do rana i faktycznie mapy się nie zmieniają, lecz gdy admin (w tym wypadku ja) zmieni mape wszystko wraca do normy. Mysle ze trzeba ten problem rozwiać i dlatego go zgloszam, bo adminow z rana jest mało, a ja nie zawsze mam nocki abym mogl być na servie od 5 rano . Wiadomo im więcej graczy tym więcej korzyści dla wszystkich. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 To jest znak, żeby coś zmienić (dodać de_train) ? blondynek , jdrkw and wojtas1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas1 Posted August 18, 2017 Author Report Share Posted August 18, 2017 może być zamiast nuke np. bo tam tt większość mapy na dachu czeka i mało kto wykonuje cele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play*& Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 jetsem za oczywiscie lepiej byloby zrobic glosowanie pomiedzy train, kabul, a czyms innym Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ja bym zmienil nuke na train albo tuscan Ale to tylko propozycja Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Dobrze wiecie, że nic z tego nie będzie, bo były już zmieniane i gracze także byli niezadowoleni z wszystkiego, więc Roni już nic im na rękę nie będzie robił i lepiej niech pozostanie tak jak jest Gnomek and Sadysta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 18, 2017 Support Admin Report Share Posted August 18, 2017 Jak mnie najdzie ochota, to zmienię na jedyną mapę, którą w tej konfiguracji uważam za słuszną. Póki co zmian nie będzie... Ile razy mam Wam to powtarzać... Poza tym coś mi przypomnieliście, o czym muszę z Krystkiem pogadać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 18, 2017 Support Admin Report Share Posted August 18, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts