Maszynika Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Nick:мошенника Wiek:(Minimum 16 lat)15(wiem, że mało jednak jestem ogarniętym i spokojnym człowiekiem) Link do GT:http://www.gametracker.com/player/%D0%BC%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/94.75.91.104:27015/ Steam/Non Steam:Steam Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:Adminem na serwerach zombie jeszcze nie byłem, lecz dużo na nich grałem. Mogę dodać, że byłem adminem na serwerach cs 1.6 surf oraz cs go 5v5 Staż na serwerze: Około miesiąca Znajomość AMXX (1-10):6 Mikrofon Tak/Nie:Tak Dlaczego Ty:Jestem aktywnym graczem, często a nawet bardzo często przebywającym na serwerze, zawsze chętnym do pomocy, mogę dopowiedzieć, że pomagałem już nie raz osobom z serwera w miarę swoich możliwości. Kontakt:Steam,ts, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) Konto pod podanie, licz się z tym ze będziesz musiał poprawić aktywność na forum, w bansie kiepsko widzę to trochę, szczególnie ten ban na 3 dni co aż razi w oko, do tego nie spełniasz wymagań. Parę razy widziałam coś czego nie chce widzieć no ale plus ze ogarniasz i długo grasz jakbym widziała dokładnie siebie kiedyś, wiec na razie zostawię tu znak zapytania, po obserwuje cie będąc na serwerze. Jeżeli zobaczę naprawdę poprawkę i ze pomagasz nowym gracza i tp nie łamiąc regulaminu, to z automatu dam na tak. (EDIT) POPRAWA DUŻA JEST NA TAK WYSTARCZY ZE POMÓGŁ ADMINOM +gt + ogarnia +bardzo dużo gra Edited August 17, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurek Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Jestem na Tak +gt +ogarnia +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Jestem na tak +gt +mikro +steam +ogarnia +istny nolife Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishBanana Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Ruskie Nasienie na Admina? Czemu nie! Aktywny Gracz! A co do wieku to... Jest to tylko liczba, która nie określa nas jako osoby. Określają nas czyny oraz chęci... Jak i podejście do ogólnego tematu. Mega pozytywny człowiek~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Jestem na tak. * ogarniety * spokojny kulturalny * steam * gt * mikro * pomocny graczom * nolife * dalbym szanse na okres probny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted August 18, 2017 Support Admin Report Share Posted August 18, 2017 A ja Ci daję 24h na zmianę nicku. Po tym czasie otrzymujesz warna za niedostosowanie się do regulaminu i powiesz sayonara posadzie admina. Nicoletta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKeT Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Obecnie jeden z najbardziej aktywnych graczy na serwerze. Bardzo doświadczony w modzie co można zaobserwować w GT. Często zgłasza graczy łamiących regulamin. Jest dojrzały jak na swój wiek. Uważam, że warto dać mu szansę, ponieważ widać, że chłopak się stara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reksio variacik Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Aktywny, opanowany i przede wszystkim pomocny gracz. Świetnie nada się w roli admina - pozytyw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wszuniek Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Jestem na TAK! + steam + ogarniety + gt + mikro + nolife +pomaga gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts