DyLu Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Zauważyłem,że nie zawsze dodaje asystę od 50 hp. Zadajesz po 20-30 i też zalicza asyste. Proponowałbym zmienić żeby asystaa była sztywno od 50 hp Ave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Jestem jak najbardziej za, chociaż się zmniejszą staty yyyyy and DyLu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Wiem że Badyl Chcesz to w dobrej wierze zrobić Lecz śmiem wątpić ze lekko to Ludzi odstraszy biorąc pod uwagę zasadę z innych serwerów u nas i tak za byle otarcie nie daję w porównaniu jak gdzie indziej i to ludzie cenią. Podniesienie poprzeczki do 50 zadanych obrażeń spowoduje odstraszenie nobków ( takich jak ja np xD) zniechęci ich to dodatkowo i da nam to na czacie w grze dodatkowy spam żale i pretensje. Myślę że @Matt. zajmie się to luką i ja usunie aby normalnie dodawało fragi ( On lubi wyzwania). Pozdrawiam Was Serdecznie PS. To żem przyjebał wypowiedzią DyLu and Laila<3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
decolina90 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Racja bo dzisiaj miałem staty 18:4 a w rzeczywistości 8:4 ładnie to wygląda ale bardzo nie praktyczne ja ogólnie jestem wrogiem asyst i wolałbym realne staty oraz przywrócenie na say komendy /statsme yyyyy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Osobiście uważam, że asysty są zbędne. Moje 100:7 nic nie daje, gdyż posiadam i tak 60 fragów reszta to te asysty. Tak jak eskimo pisał, jestem za dodanie komendy statsme, oraz usunięciem/zredukowaniem asyst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o.- Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 (edited) Dnia 18.08.2017 o 23:28, MemesiO napisał: Osobiście uważam, że asysty są zbędne. Moje 100:7 nic nie daje, gdyż posiadam i tak 60 fragów reszta to te asysty. Tak jak eskimo pisał, jestem za dodanie komendy statsme, oraz usunięciem/zredukowaniem asyst. jestem za,mysle ze to jedne z lepszych rozwiazan.+50hp add asyste. Edited August 21, 2017 by o.- Matt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi <33 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 dla Mnie lepiej by było gdyby asysty były sztywne od 20-30 hp, nie kazdy gra tak ` WYJATKOWO ` jak Wy Panowie za*****y w Akcji and Matt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laila<3 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 21 minut temu, Mała Mi <333 napisał: dla Mnie lepiej by było gdyby asysty były sztywne od 20-30 hp, nie kazdy gra tak ` WYJATKOWO ` jak Wy Panowie Dołączam się,bo mam takie samo zdanie Mała Mi <33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi <33 Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 dajcie szanse każdemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Tak dużo asyst ma za zadanie cieszyć oko, jak i wzbudzić większy wypływ w rundzie słabszą część graczy. Lepsi gracze nawet nie powinni się nimi sugerować, bo tak naprawdę mało znaczą i powinni kierować się innymi wartościami. Jeśli będziemy chcieli być konsekwentni, to odbiorę /resetscore, bo przecież mam 10:0, a w rzeczywistości 0:5 Nikt nie powinien się wstydzić swojej gry, czy ciążyła na nas presja, by przypodobać się innym, a jednak tak wiele osób to robi i właśnie dlatego zostanie jak jest obecnie. Walczymy o każdego gracza. Dla przypomnienia asystę zalicza od 30 zadanych obrażeń. Hanni , Laila<3 , Ave and 4 others 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts